Місто

Після негоди у Житомирі на майдані Соборному замінили пошкоджений прапор на новий

5 June 2024, 10:16

У Житомирі вранці 5 червня на майдані Соборному комунальники замінили пошкоджений прапор.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У коментарі Житомир.info комунальники розповіли, що прапор потрібно було замінити раніше, але вирішили почекати, коли пройде негода.

«Прапор приспустили після 21 години, на жаль, не прийшло повідомлення про штормове повідомлення. Цей прапор пробув 2 місяці, для полотна такого розміру це достатньо багато. Його потрібно було замінити дещо раніше, але не хотіли робити цього перед негодою. З початку року це третя заміна прапору на майдані Соборному», - розповів директор комунального підприємства «Зеленбуд» Житомирської міської ради Олександр Волокіта.

Прапор на майдані Соборному увечері 4 червня під час негоди. Фото читача Житомир.info

Нагадаємо, ввечері 4 червня близько 20:00 Житомир накрила гроза, а в деяких районах міста випав град.

Як повідомляв Житомир.info, КП «Зеленбуд» у січні 2023 року закупило за 125 тис. 116,8 грн вісім прапорів розміром 8х12 м для флагштока Державного прапора України на майдані Соборному, восени минулого року прапор міняли двічі: 28 жовтня через пориви вітру у 25 м/сек в Житомирі був пошкоджений великий прапор на майдані Соборному, 30 жовтня комунальники замінили пошкоджений прапор на новий; 27 листопада вітер знову пошкодив великий прапор і 29 листопада його замінили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прапор майдан Соборний Житомир негода вітер заміна 
Матеріали по темі