Місто

На вул.Вороного у Житомирі під час грози вітер повалив дерево на автомобіль

5 June 2024, 11:39

Рятувальники ліквідовували наслідки негоди на Житомирщині. Зокрема, у Житомирі на автомобіль впало дерево, а 6 інших перешкоджали руху транспорту на дорогах області.

Про це 5 червня інформує пресслужба ГУ ДСНС України в Житомирській області.

«Упродовж доби надзвичайники ліквідовували наслідки негоди, що вирувала на території області. Зокрема, 4 червня о 21:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у прибиранні дерева в Житомирі. Як з’ясувалося, внаслідок поривів вітру дерево впало на поруч припаркований автомобіль та пошкодило його дах. Бійці ДСНС відтягнули дерево на узбіччя дороги», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, вже сьогодні вночі рятувальники та працівники місцевої пожежної охорони надали допомогу з прибирання трьох дерев, які перекрили рух в обидві сторони на автодорозі поблизу селища Нова Борова Житомирського району. Спільними зусиллями вони розрізали за допомогою бензопил стовбури дерев та прибрали гілля з проїжджої частини дороги.

«Такі роботи проводились і на автошляхах у м. Малин Коростенського району та поблизу с. Лісова Слобідка Райгородоцької територіальної громади Бердичівського району. Загалом упродовж минулої доби бійці ДСНС прибрали 6 дерев», - розповідають рятувальники.

Як стало відомо Житомир.info дерево впало на автомобіль на вул. Юрія Вороного (колишня Ю. Гагаріна).

Нагадаємо, ввечері 4 червня близько 20:00 Житомир накрила гроза, а в деяких районах міста випав град. Вранці 5 червня після негоди на майдані Соборному у Житомирі комунальники замінили пошкоджений прапор. За прогнозами синоптиків у Житомирській області з 4 по 7 червня пройдуть дощі, місцями можливий град та грози, температура повітря вночі коливатиметься від 11 до 17 градусів тепла, а вдень – від 20 до 27.

Як повідомляв Житомир.info, у перші вихідні літа, 1-2 червня 2024 року, на території Житомирської області пройшли грози зі шквальним вітром, на дороги державного значення падали дерева та гілки, до прибирання повалених дерев залучалися рятувальники, а деякі населені пункти області були знеструмлені.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС негода вітер дерево гроза автомобіль Ю.Вороного рятувальник наслідки негоди шторм  
Матеріали по темі