Місто

Екологи відібрали проби води з житомирської річки Кам’янка, щоб перевірити її на забруднення нечистотами

5 June 2024, 17:09

У Житомирі фахівці Держекоінспекції відібрали проби води для дослідження на предмет забруднення нечистотами річки Кам’янка.

Про це 5 червня повідомляє Державна екологічна інспекція Поліського округу.

«5 червня 2024 року, реагуючи на повідомлення у соцмережах про чергове порушення природоохоронного законодавства, – ймовірне забруднення нечистотами річки Кам’янка(м.Житомир, Мальованська набережна 96/98), фахівці Державної екологічної інспекції Поліського округу здійснили виїзд на місце. З метою встановлення факту ймовірного забруднення водного об’єкта спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю були відібрані проби води для подальшого дослідження», - йдеться в повідомленні.

У разі виявлення перевищення показників Інспекцією надалі буде вжито заходів реагування згідно з вимогами чинного законодавства.

Фото: Державна екологічна інспекція Поліського округу

Нагадаємо, 24 травня Держекоінспекція повідомила, що у водоймі на території парку «Крошенський» зафіксовано низький рівень вмісту кисню, який може спричинити задуху риби

Як повідомляв Житомир.info, 21 травня 2024 року пресслужба Державної екологічної інспекції Поліського округу повідомила про те, що екологи відібрали проби зі струмка поблизу житомирського ліцею.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: проба води еколог Кам'янка річка Житомир Держекоінспекція нечистоти  
Матеріали по темі