Події

Вдома у 31-річного чоловіка, який хотів скривдити брата у селі Житомирської області, знайшли майже 700 набоїв

10 June 2024, 13:27

На Звягельщині поліцейські вилучили понад пів тисячі набоїв у сімейного дебошира.

Про це 10 червня інформує Звягельський районний відділ поліції.

«Днями до поліції надійшло повідомлення про вчинення домашнього насильства 31-річним чоловіком, жителем Ємільчинської громади, відносно рідного брата. Тож за вказаною адресою виїхали правоохоронці. Під час опрацювання повідомлення поліцейські помітили на подвір’ї боєприпаси, які, як з’ясувалось, зберігав чоловік», - йдеться в повідомленні.

Відтак на місце події було викликано слідчо-оперативну групу відділення поліції №1 (смт Ємільчине) Звягельського райвідділу. За місцем проживання чоловіка правоохоронці провели невідкладний обшук, у результаті якого виявили 670 набоїв калібру 5,66 мм. Вилучене буде направлено на експертне дослідження.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини та встановлюють походження боєприпасів.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Відповідно до чинного законодавства незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, 31 травня на Олевщині поліцейські затримали підозрюваного, який намагався вбити гостя із рушниці та зберігав вдома пів тисячі боєприпасів.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня 2024 року у Звягелі поліцейські затримали 41-річного продавця боєприпасів на одній із вулиць міста під час продажу ним товару – попередньо, корпусу гранати «РГД-5», електродетонатора та 5 підривачів. Небезпечні предмети та кошти у сумі 4000 гривень, які отримав продавець, правоохоронці вилучили. Водночас поліцейські з’ясували, що кілька днів тому чоловік продав корпус гранати «Ф-1» та два підривачі до неї за такою ж ціною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: набої зброя домашнє насильство Ємільчине поліція брат кривдник Звягель  
Матеріали по темі