Місто

На чоловіка, який у Житомирі з вікна багатоповерхівки викидав дошки та банки, склали адмінпротокол

11 June 2024, 14:11

Житомирські велопатрульні склали адмінпротокол на чоловіка, який 10 червня на вул. Київській з вікна 6 поверху викидав дерев’яні дошки та скляні банки.

Про це 11 червня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Велопатрульні склали адміністративний протокол на чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. Учора ми отримали повідомлення про хуліганство на вулиці Київській. На місце події прибув екіпаж велопатрульних.Заявниця розповіла інспекторам, що чоловік, поводиться агресивно та викидає з вікна 6-го поверху скляні банки та дерев'яні дошки. Порушника патрульні виявили на місці події», - йдеться в повідомленні.

На громадянина патрульні склали адміністративний протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Рішення прийматиме суд.

Нагадаємо, 3 травня у Житомирі поліцейські затримали причетного до хуліганства на дорозі: погрожував ножем водійці та пошкодив автомобіль. Потерпіла, 37-річна житомирянка, розповіла, що їхала вулицею, коли їй зненацька перегородив дорогу позашляховик. З автівки вийшов незнайомий чоловік та, брутально лаючись нібито через ситуацію на дорозі, погрожував їй ножем та пошкодив транспортний засіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хуліганство вікно хуліган дошка банка велопатруль адмінпротокол Київська Житомир  
Матеріали по темі