Місто

До Дня батька у Житомирі на Михайлівській влаштують арттерапію, бульбашкове шоу та інші розваги для дітей

14 June 2024, 15:50

До Дня батька, 16 червня, на вул. Михайлівській у Житомирі благодійники влаштують свято для дітей. Організатори анонсують арттерапію, конкурси, майстеркласи, призи та інші розваги для дітей й запрошують усіх охочих взяти участь у заході.

Про це повідомили в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради 12 червня.

«З нагоди Дня батька Благодійний фонд «Карітас-Житомир» спільно з Дієцензіальним БФ «Карітас-Спес» запрошує батьків та дітей до участі в арттерапевтичних заходах», - йдеться в повідомленні.

16 червня на вул. Михайлівській відбудеться:

  • виготовлення арттерапевтичних саморобок, брелків, підвісок, листівок, розпис хустинок та екоторбинок в техніці «тайд-дай»
  • бульбашкове шоу, твістинг, ростова лялька «Кусь-Гусь», аквагрим, вуличні крейдові малюнки;
  • благодійна лотерея та розіграш подарунків

«Триватимуть заходи з 11.00 до 15.00 год. Не пропустіть та обовʼязково візьміть участь всією сімʼєю», - наголошують організатори.

Нагадаємо, 1 червня у Житомирі на вулиці Михайлівській до Міжнародного дня захисту дітей влаштувати свято для малечі. Військові, правоохоронці, рятувальники, газовики виставили свою спецтехніку. Всі охочі могли залізти в БТР, посидіти в поліційний та пожежній машині.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 19 червня 2023 року Житомирській області проживали 12 багатодітних одиноких батьків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День батька Карітас свято Михайлівська діти Карітас-Спес  
Матеріали по темі