Події

На дорозі у Житомирській області не розминулися Volkswagen та рейсовий мікроавтобус, травми отримали троє людей

26 August 2024, 14:04

На Романівщині поліція розслідує ДТП з травмуванням пасажирів мікроавтобуса. Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 серпня близько 16:50 на перехресті доріг Залужне – Романів - Висока Піч – Баранівка.

Про це 26 серпня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що відбулося зіткнення автомобіля «Volkswagen Touareg», під керуванням 45-річного жителя м. Житомира та рейсового маршрутного мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter 316», за кермом якого перебував 71-річний житель м. Баранівки. У результаті ДТП травми отримали пасажири автобуса: 15-річна жителька м. Баранівки, 64-річна жителька м. Коростишева та 41-річний житомирянин. Дівчині надали медичну допомогу на місці події, а чоловіка та жінку доправили до лікарень», - йдеться в повідомленні.

Нині триває з'ясування всіх причин та обставин події.

Водночас поліцейські закликають водіїв суворо дотримуватися Правил дорожнього руху. Пам'ятайте про важливість безпечної швидкості та дистанції, у разі проїзду перехресть не забувайте переконатися, що це буде безпечно для вас та інших учасників руху. Будьте відповідальними!

Нагадаємо, 14 серпня на трасі поблизу Житомира не розминулися авто та мотоцикл, 16-річний водій двоколісника потрапив до лікарні.

Як повідомляв Житомир.інфо, 13 серпня 2024 року на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської громади перекинувся автобус, який перевозив дітей з селища Любар Житомирської області до с. Микуличин Івано-Франківської області. Внаслідок ДТП 13 дітей потрапили до лікарні, одна дитина загинула. Крім цього в аварії загинула вчителька Глезненського ліцею, яка здійснювала супровід.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП автобус Романів травмований автобус пасажир  
Матеріали по темі