Місто

«Житомирводоканал» пояснив, чому за деякими адресами досі відсутнє водопостачання

4 September 2024, 11:49

«Житомирводоканал» пояснив причини відсутності водопостачання за деякими адресами – вимкнення електроенергії, повітряні корки, аварійно-відновлювальні роботи.

Пояснення комунальне підприємство оприлюднило вранці 4 вересня.

«Забезпечення водопостачанням окремих багатоповерхівок міста напряму залежить від наявності електроенергії на підвищувальних насосних станціях, що забезпечують «підкачку» води на верхні поверхи.У випадку відсутності електроенергії на таких об’єктах водопостачання тих будинків, які залежать від цієї опції, забезпечується частково (до 3-го – 4-го поверху). У деяких точках водогону утворилися повітряні корки, над усуненням яких ми наразі працюємо», - йдеться у повідомленні.

За деякими адресами відсутнє водопостачання через проведення аварійно-відновлювальних робіт (список адрес тут).

«Якщо у вас не з’явилася вода від учорашнього вечора – будь ласка, зателефонуйте нам на номер: 0 800 752 553, аби ми могли якомога швидше допомогти відновити водопостачання до вашого будинку», - наголошують комунальники.

Як повідомляв Житомир.info, для проведення планових робіт на насосних станціях у Житомирі 3 вересня 2024 року з 9:00 до 19:00 призупинили подачу води на місто. Близько 18:00 «Житомирводоканал» завершив роботи й почав відновлювати водопостачання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал водопостачання вода Житомирводоканал 
Матеріали по темі