Місто

У Житомирі пройде фестиваль військового братерства, організатори якого отримали співфінансування з місцевого бюджету

19 September 2024, 11:44

У житомирському гідропарку 28 вересня проведуть фестиваль військового братерства «Люди-Титани» та 29 вересня - на майдані Корольова відкритий міський турнір з боксу пам'яті Андрія «Кельта» Лінійчука.

Відповідний проєкт рішення 19 вересня підтримали члени міськвиконкому.

«Прошу погодити проєкт рішення про проведення заходів в межах проєкту військового братерства «Люди-Титани». Комплексною програмою соцзахисту передбачено надання фінансової підтримки громадських організацій, ветеранів і осіб з інвалідністю на реалізацію суспільно-корисних, цікавих, соціальних проектів. Проєкт спрямований на виховання в патріотичному дусі молоді, підлітків, на об’єднання їх з ветеранами, на формування позитивного образу ветерана. Планується провести цей захід 28 вересня в Гідропарку: урочисто відкрити, зробити виставку творчих робіт ветеранів «Чотирилапі побратими» - це ті тварини, з якими вони були на фронті, фото «Титани усміхаються», різноманітні турніри спортивного спрямування, майстер-класи для дітей та підлітків, козацька вечеря, приготування і частування козацьким кулішем. Також в межах цього заходу на майдані Корольова 29 вересня буде проходити відкритий міський турнір з боксу пам'яті Андрія «Кельта» Лінійчука» - директорка департаменту соціальної політики Житомирської міської ради.

Нагадаємо, 11 вересня міська рада визначили трьох переможців ветеранських проєктів у Житомирі, які отримають співфінансування з місцевого бюджету.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2024 року у Житомирській міській раді повідомили, що громадські організації ветеранів та людей з інвалідністю можуть отримати кошти з місцевого бюджету на реалізацію розроблених ними програм соціального спрямування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ветеран виконком фестиваль турнір Краснопір 
Матеріали по темі