Місто

У Житомирі попрощалися з 38-річним захисником, який загинув під час виконання бойового завдання

20 September 2024, 19:35

У Житомирі 20 вересня попрощалися з Сергієм Лавриченком, який захищав Україну від російських окупантів.

Про це інформувала Житомирська міська рада.

Житомир попрощався із Захисником

Лавриченко Сергій Антонович (28.07.1986 — 12.09.2024)

Народився в багатодітній сім'ї у Житомирі. Навчався у ЗОШ №32 та водночас був вихованцем музичної школи «Гармонія». Опісля вступив до Технолого-економічного фахового коледжу Білоцерківського національного університету. Надалі проходив строкову військову службу в ЗСУ. Повернувшись до цивільного життя, працював на різних підприємствах нашого міста та за межами України. Одружився, з коханою дружиною виховували донечку. Завжди піклувався про свою родину.

З травня 2022 року добровільно став на захист України від російських агресорів в одному з підрозділів ЗСУ. Молодший сержант на позивний «Шварц» мав непересічний авторитет та повагу серед побратимів і командирів. За мужні та самовіддані дії при захисті України був нагороджений відомчими відзнаками: медаллю «За стійкість та незламність», медаллю «Відвага та Честь».

Героїчно загинув 12.09.2024 під час виконання бойового завдання…

Світла пам'ять і вічна слава Герою…

Нагадаємо, у Житомирі 19 вересня попрощалися з двома військовослужбовцями – Дмитром Войтком та Олегом Коваленком, які захищали Україну від російських окупантів.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 18 вересня попрощалися з 54-річним військовослужбовцем, капітаном ЗСУ Андрієм Ковальчуком, який став на захист України з травня 2022 року.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прощання поховання Лавриченко військовий ЗСУ війна військовослужбовець 
Матеріали по темі