Влада

Погоджувальна рада затвердила 46 питань для розгляду на черговій сесії Житомирської облради, два зняли

24 September 2024, 17:17

Під головуванням першого заступника голови Житомирської обласної ради Олега Дзюбенка 24 вересня відбулося засідання погоджувальної ради, у якому взяли участь начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко та його перша заступниця Наталія Остапченко.

Про це повідомляє пресслужба ОВА.

«Депутати погодили перелік питань, що вносяться на розгляд 21-ї сесії обласної ради восьмого скликання. Загалом Погоджувальна рада підтримала 46 питань порядку денного пленарного засідання сесії, що стосуються різних сфер життєдіяльності області. Ще два питання були відправлені на доопрацювання. Усі проєкти рішень, які заплановані для розгляду у сесійній залі, попередньо розглядались депутатами на постійних комісіях», - йдеться у повідомленні.

В обласній раді повідомили, що за результатами обговорення було вирішено зняти з порядку денного сесії всі питання щодо надання у користування мисливських угідь і відправити їх на довивчення.

Нагадаємо, до розгляду на черговій сесії Житомирської облради планувалися, зокрема, такі питання: рекомендація утриматися від проведення перегонів, ралі, трофі-рейдів у заповідниках області; надання у користування 4094,48 га мисливських угідь ТОВ «Аделаїда Хантер», співзасновницю якого підозрюють в колабораціонізмі; зміна назви та коригування діяльності КНП «Центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям»; ліквідація комунальної установи «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр»; розширення переліку видів діяльності обласної філармонії.

Як повідомляв Житомир.info, 14 вересня 2024 року раптово помер заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада ОДА погоджувальна рада сесія 
Матеріали по темі