Влада

Чергова сесія Житомирської обласної ради розпочалася з «хвилини мовчання»

26 September 2024, 12:09

Депутати Житомирської обласної ради вранці 26 вересня 2024 року зібралися на чергову сесію, початок якої кілька разів переривали тривоги.

Зрештою засідання почалося: присутні вшанували «хвилиною мовчання» загиблих воїнів та пам’ять померлого 14 вересня заступника голови облради Володимира Ширми.

Потім було традиційне нагородження, а далі – формування порядку денного та голосування за проєкти рішень.

За інформацією пресслужби облради, у сесійній залі зареєструвалися 42 депутати (всього їх 64). Сесія тривала менш ніж годину, депутати без обговорення проголосували за всі питання порядку денного.

Перелік питань для розгляду на 21 сесії обласної ради восьмого скликання

1. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 22.03.12 № 493. («Про Житомирську обласну краєзнавчу премію імені Миколи Костриці»)

2. Про внесення змін у склад постійної комісії обласної ради.

3. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 17.03.2011 № 127 «Про Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги», зі змінами.

Питання комунальної власності:

4. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 130 «Про Переліки першого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.

5. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 131 «Про Переліки другого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.

6. Про внесення змін та затвердження Статуту Обласної бібліотеки для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради у новій редакції.

7. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Положення про комунальний заклад «Обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» Житомирської обласної ради.

8. Про припинення комунальної установи «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунальної установи «Житомирський обласний центр народної творчості» Житомирської обласної ради.

9. Про зміну назви та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» Житомирської обласної ради.

10. Про наглядові ради закладів охорони здоров’я, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.

11. Про Положення про преміювання керівників комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.

12. Про внесення змін у контракт від 14.07.2022, зі змінами, з директором комунального некомерційного підприємства «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради.

13. Про внесення змін у контракт від 27.05.2021, зі змінами, з директором комунального некомерційного підприємства «Обласний протитуберкульозний диспансер» Житомирської обласної ради.

14. Про внесення змін у контракт від 25.06.2020, зі змінами, з директором комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради.

15. Про внесення змін у контракт від 14.07.2022, зі змінами, з директором комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради.

16. Про внесення змін у контракт від 16.12.2021, зі змінами, з директором комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» Житомирської обласної ради.

17. Про внесення змін у контракт від 05.03.2020, зі змінами, з директором комунального некомерційного підприємства «Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання» Житомирської обласної ради.

18. Про внесення змін у контракт від 16.12.2021, зі змінами, з директором комунального некомерційного підприємства «Госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради.

19. Про внесення змін у контракт від 27.05.2021, зі змінами, з директором комунального некомерційного підприємства «Обласне патологоанатомічне бюро» Житомирської обласної ради.

20. Про внесення змін у контракт від 18.12.2019, зі змінами, з директором комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради.

21. Про внесення змін у контракт від 16.12.2021 з директором комунальної установи «Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці» Житомирської обласної ради.

22. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 04.11.2021 №275 «Про Порядок складення, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунальних некомерційних підприємств Житомирської обласної ради», зі змінами.

23. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 14 «Про Положення про постійні комісії обласної ради VIIІ скликання», зі змінами.

24. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 17.08.2023 № 598 «Про Порядок укладення договору про встановлення земельного сервітуту щодо земельної ділянки (її частини) спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області», зі змінами.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

27. Про припинення та надання у постійне користування земельної ділянки.

28. Про прийняття земельної ділянки у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.

29. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

30. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у постійне користування ДП «Коростишівський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс»Житомирської обласної ради.

31. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок уздовж державного кордону.

32. Про внесення змін у рішення обласної ради від 25.06.2020 № 1963 «Про затвердження переліків об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації», зі змінами.

33. Про розподіл орендної плати.

34. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 16.12.2021 №352 «Про Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області», зі змінами.

35. Про надання згоди фізичній особі – підприємцю на передачу в суборенду нежитлового приміщення.

36. Про надання дозволу на списання автотранспортного засобу.

37. Про надання дозволу на списання медичного обладнання.

38. Про надання дозволу на списання основних засобів.

39. Про передачу нерухомого майна.

40. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 №1966 «Про затвердження переліків та реєстру щодо об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами.

41. Про закріплення на праві оперативного управління нерухомого майна.

42. Про закріплення на праві оперативного управління.

43. Про внесення змін у види економічної діяльності (КВЕД) комунального підприємства «Житомирська обласна філармонія імені Святослава Ріхтера» Житомирської обласної ради.

44. Про затвердження розпоряджень голови Житомирської обласної ради.

45. Про посилення захисту територій та обʼєктів природно-заповідного фонду Житомирської області.

46. Про зміну меж обʼєктів природно-заповідного фонду місцевого значення.

Нагадаємо, на засіданні погоджувальної ради 24 вересня депутати погодили 46 питань, що вносяться на розгляд 21-ї сесії Житомирської обласної ради восьмого скликання.

До розгляду на черговій сесії Житомирської облради планувалися, зокрема, такі питання: рекомендація утриматися від проведення перегонів, ралі, трофі-рейдів у заповідниках області; надання у користування 4094,48 га мисливських угідь ТОВ «Аделаїда Хантер», співзасновницю якого підозрюють в колабораціонізмі; зміна назви та коригування діяльності КНП «Центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям»; ліквідація комунальної установи «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр»; розширення переліку видів діяльності обласної філармонії; внесення до переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації, будівлі диспансерного відділення обласного протитуберкульозного диспансеру, яка знаходиться у Житомирі на вул.Велика Бердичівська, 62.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія 
Матеріали по темі