Події

Пізно ввечері у Житомирі біля Михайлівської сталася бійка, в результаті якої 25-річний чоловік потрапив до реанімації

24 October 2024, 16:04

Уночі в Житомирі було тяжко травмовано містянина: поліцейські затримали підозрюваного.

Про це 24 жовтня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Повідомлення про бійку на вул. Б. Лятошинського та завдання тілесних ушкоджень 25-річному молодику надійшло до поліції 22 жовтня близько 23:00. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції», - йдеться в повідомленні.

Медики надали травмованому необхідну допомогу та госпіталізували його до реанімаційного відділення лікарні. У чоловіка було діагностовано переломи кісток черепа.

Правоохоронці встановили, що травмуванню потерпілого передував ситуативний конфлікт з незнайомцем в одному із закладів харчування неподалік. Сперечаючись, вони вийшли на вулицю, де 23-річний житель Рівненщини вдарив опонента. Від удару той впав на землю та вдарився головою об асфальтне покриття.

Експерти кваліфікували тілесні ушкодження, отримані потерпілим, як тяжкі та ті, що несуть небезпеку для життя.

Відтак слідчі Житомирського райуправління поліції затримали причетного у процесуальному порядку. Йому було повідомлено про підозру в спричиненні необережного тяжкого тілесного ушкодження (ст. 128 КК України).

Згідно з чинним законодавством таке діяння карається громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 2 років.

Нагадаємо, вночі 19 жовтня у Житомирі молодик гостював в оселі свого друга, під час чаркування між ними виникла раптова суперечка і господар поранив ножем гостя.

Як повідомляв Житомир.info, на початку жовтня у Житомирі 68-річний батько під час конфлікту побив молотом по голові 25-річного сина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка Михайлівська тяжкі тілесні поліція поліцейський  
Матеріали по темі