Місто

У Житомирі попрощалися з двома військовослужбовцями, які стали на захист країни цього року

24 October 2024, 16:14

У Житомирі 24 жовтня попрощалися з двома військовослужбовцями – 48-річним Олександром Слободянюком та 22-річним Михайлом Сарнавським, які стали на захист країни цього року.

Про це повідомила Житомирська міська рада.

Житомир прощається із Воїнами-Захисниками…

Слободянюк Олександр Михайлович (28.12.1975 — 18.10.2024)

Народився у Житомирі. Навчався у ЗОШ №22. Опісля вступив до Житомирського автомобільно-дорожнього фахового коледжу Національного транспортного університету, де здобув кваліфікацію техніка-механіка. Після проходження строкової військової служби, працював у приватному бізнесі, займався виготовленням зовнішньої реклами.

Олександр був щирою, чуйною людиною, завжди міг допомогти та підтримати.

Із серпня 2024 року став на захист України від російських агресорів в одному з підрозділів ЗСУ.

Смерть вирвала Воїна із лав Захисників. 18.10.2024 року серце Захисника зупинилося.

Сарнавський Михайло Миколайович (20.11.2001 — 18.10.2024)

Народився у селі Кам'яний Брід на Житомирщині. Так склалася життєва доля дитини, що любов, сімейний затишок він отримав у прийомній сім'ї. Прийомні батьки благословили Михайлика у доросле життя, прищепивши йому любов до людей, до рідної землі. Закінчивши Житомирський приватний ліцей «Сяйво», вступив до Фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну Поліського Національного університету на факультет архітектури. Надалі працював на різних будівельних майданчиках нашого міста.

З дитинства Михайло захоплювався кораблемоделюванням та малюванням. Мріяв стати військовим.

Був дуже талановитим, добродушним, турботливим сином. Мав багато надійних, вірних друзів. Завжди піклувався про свою родину. Любив пізнавати навколишній світ.

З травня 2024 року добровільно став на захист України від російських агресорів, уклавши військовий контракт із військовим підрозділом ДШВ ЗСУ.

Мужній, хоробрий Воїн, попри юний вік, мав повагу та авторитет серед друзів, побратимів та командирів.

Героїчно загинув 18.10.2024 під час виконання бойового завдання…

Нагадаємо, до Житомира на щиті повернувся 45-річний військовослужбовець Валерій Симашкін, який загинув 11 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання.

Як повідомляв Житомир.info,21 жовтня 2024 року на щиті до Житомира повернувся військовослужбовець Валентин Калита, який добровільно став до лав ЗСУ у квітні 2022 року і загинув 18 жовтня 2024 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: на щиті прощання загиблий військовий поховання військовослужбовець Слободянюк Сарнавський  
Матеріали по темі