29 March 2024, 10:02 Житомир: °C
Roland Mikiani
Інформаційник, фахівець з контр-пропаганди, тех.редактор проекту "Історична правда"

РЕЙД НА ЖИТОМИР

Два моменти: 1- МЕР МІСТА. 2- РУССКИЕ ДИВЕРСАНТИ.

Перше.
Якби в будь якому місті будь якої Держави, саме Держави, а не х_й знає чого, почало відбуватись щось подібне на те, що зараз відбувається в Житомирі, то МЕР ТОГО МІСТА ПРОСТО МАМІНУ МАМУ ВИТРАХАВ БИ ВСІМ, ЩОБ ЩЕ НА ПОЧАТКУ ПРИПИНИТИ ВЕСЬ ЦЕЙ МАСОВИЙ БАНДИТИЗМ ТИТУШОК, І ПЛЮВАТИ Б ВІН ХОТІВ НА ТЕ, ХТО ТАМ КОМУ РЕЙДЕРСЬКИЙ ПІДАРАС.
Він би особисто "зґвалтував" начальника поліції свого міста, і інших силовиків, аби вони різко і максимально рішуче навели порядок в МОЄМУ МІСТІ! Ось як реагують мери міст в Державах.
Бо той мер розуміє, що він обраний громадянами міста саме для того, щоб гарантувати їм спокій і порядок хоча б від масових бандитських приїздів 5 автобусів з бандитами і "средь ясной ночи" відкрито не ховаючись масових нападів на фабрику практично в центрі міста. А якщо сьогодні вночі хтось загине під час тих розборок-рейдерувань? Тоді як? Ось чому мери міст інших Держав в такий момент діють так жорстко, щоб масовими арештами титушок-гастролерів попередити жертви, що Гестапо відпочиває.

Друге.
Значить, через тиждень, через всю Україну може рухатися 5 автобусів наповнених російськими військовими диверсантами одягненими в спортивки, вся зброя, вибухівка і спорядження буде покладено в нижнє вантажне відділення автобуса, і, жодна ахренезно нова поліція їх ніде не зупинить, жоден сраний пост ДАЇ їх не зупинить і ніхто по всій вКраїні не зупинить і не перевірить 5 ВЕЛИЧЕЗНИХ АВТОБУСІВ З ЯВНО ПІДОЗРІЛИМИ ПАСАЖИРАМИ СПОРТИВНОЇ СТАТУРИ З ЯВНО НЕ ПАЦИФІСТСЬКИМ ЗОВНІШНІМ ВИГЛЯДОМ?

UPD Виген Лалаян пише:
Валера, я понял!!!! Это как в садике "чик-чирик, я в домике")))) Вы поняли?) Я думаю так, если войдут окупационные войска, то они разместятся в частном секторе)))))). Короче я понял. Нужно, что бы титушки передвигплись из частной територии в частную другую територию на частных автобусах, и тогда они недосягаемы!))
---

ЙОБtvaЮмаtЬ!