17 April 2024, 02:53 Житомир: °C
Roland Mikiani
Інформаційник, фахівець з контр-пропаганди, тех.редактор проекту "Історична правда"

Причина реальної ЗРАДИ в суспільстві. ІМХО.

МАСОВА ПІДТРИМКА РЕФОРМ В УКРАЇНІ, ПІСЛЯ МАСОВИХ РОЗСТРІЛІВ НА МАЙДАНІ, МОЖЛИВА ЛИШЕ ПІСЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ СПРАВЕДЛИВОСТІ, ШЛЯХОМ МАСОВИХ ПОСАДОК В ТЮРМИ ТВАРЮК І МЕРЗОТНИКІВ БУДЬ ЯКИМИ МЕТОДАМИ!


Причина реальної ЗРАДИ в суспільстві і підтримки блокади "торгівлі на крові", прихованої чи відкритої ненависті до керівництва держави не в тому, що з корупцію досі все погано, ні, ми з нею прожили 25 років і якось навчились жити, а в НЕВІДНОВЛЕНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ, в Єфремові та Штепі, Симоненко та Шуфрічі, які не сидять в тюрмі. Про Бойко та інших навіть не кажу, там "зав'язки дуже складні", але цих та подібних, символічних, невже важко було посадити, та чорт з ним, телефоним правом посадити, як завгодно, аби вони сіли і надовго. Аби нація побачила і відчула прямо, що керівництво дійсно проМАЙДАННЕ.
Набридла тема КОРУПЦІЯ, задовбала, дайте посадку в тюрму Єфремова, Симоненко, Рубана, Шуфріча, Штепи, та інших СИМВОЛІЧНИХ руйнівників України.

Реформи треба було починати з посадок в тюрми 2-3 десятків символічних мерзотників. Посадок як завгодно, хоч хабарами суддям, а потім чадити тих суддів, використати і потім садити!
Порошенко-Яценюк-Турчинов-Парубій-Аваков повинні були ПОМСТИТИСЯ ЗА ВБИТИХ СПІВГРОМАДЯН, з якими вони поруч стояли на Майдані, ось тоді вони отримали б екзистенційну, а не просто формальну, легітимність, і тоді їх слова що блокада уже погано для України була б всім зрозуміла.

Все це наслідки не захоплення влади весною 2014, на другий день після перших розстрілів на Майдані, патріотичними військовими і не створення офіційної, проБуржуазної, проДемократичної військової Хунти! Вони повинні були рушити на Київ на захист НАРОДУ УКРАЇНИ і починати там взяття влади і масові арешти ПР-КПУ.

 

На ФБ мені написали "Volodymyr Kryshenyk Уявляю собі увесь той хаос - з нашими Мхедріоні і Гамсахурдіями."

Відповідаю, ніякого хаосу з полковником Забродським, командиром 95 Житомирської ДШБ, який 19 лютого 3 батальйонами взяв би "владний периметр" Києва і разом з кількома офіцерами-пітріотами оголосив, в Надзвичайних умовах які сталися - масові вбивства мирних громадян, створення військової Хунти. Ніякого хаосу, хаос стався в силу не роблення цього. Мхедріоні і Гамсахурдія сталися як раз без Хунти, і вони сьогодні роблять блокаду. 
Хунта оголошує, що після проведення справедливих судів (трибуналів) над організаторами масових вбивств, над ПР-КПУ та іншими агентами Росії (а суди, коли Хунта на чолі з полковником Забродським, патріотом і офіцером, виносять чесні вироки, бо їх просто розстріляють, якщо вони візьмуть хабар), і після первинної чистки держави від совково-корупційного лайна, через 2-3 роки пройдуть демократичні вибори під наглядом західних (але не ліберальних) інституції. Наприклад фонд Херітейдж може забезпечити спостереження виборів в Україні. Але ніяких Опоблоків не буде. Ось що таке Хунта. Хунта -це Бойко і Фірташ і Льовочкін і Ахметов в тюрмі, це Надзвичайний стан в Криму та на Сході і значить не захоплення Криму і Донбасу російськими гібридами, бо в Криму та на Донбасі патріотичним українцям і тим більше татарам роздають зброю і патріотичні офіцери організують їх в загони самооборорни від росії. Справжня Хунта весною 2014 - це відсутність російського вторгнення, бо в Криму і на Сході ВСЕ патріотичне населення моментально ОЗБРОЄНО вже в березні 2014 і організовано в загони ополчення, на чолі з патріотичними військовими, на додачу до підрозділів армії. А не той цивільний хаос, який стався і тепер Турчинов розповідає, що ніхто не виконав Устав, а керівник Нацгвардії каже, що спецзагони не отримали наказ на ліквідацію мерзотників які захоплювали державні установи Криму, Донецька, Луганська