29 March 2024, 12:18 Житомир: °C
Александр Пашковский
Военнослужащий, программист

МАЙДАН-3 – РЕВАНШ!

 Цікаво виходить. Коли СБУ та окремі представники влади розказують про те, що спецслужбами Росії розроблено підступний план «Шатун», який має дестабілізувати і без того не стійку суспільно-політичну обстановку в Україні, задіявши при цьому, в т.ч. «втемну», лідерів суспільної думки, опозиції та окремих представників влади, мені та моїм бойовим побратимам почали телефонувати знайомі, які заробляють гроші в Житомирській «Батьківщині», з пропозицією взяти участь у якомусь «Фінансовому майдані», який має відбутися вже найближчими днями в м. Києві. Мета – зняти Гонтарєву!!! Непогана ідея! Подумав, що треба поїхати! Але збила з пантелику наступна фраза: «Ми даємо на харчування по 200 грн в день!!!». На моє питання: «А скільки днів ми стояти будемо?», абонент відповів: «Якщо чесно, то поки не скинемо владу Порошенка і його команди у Верховній Раді…»??????

Я пообіцяв подумати….подумав і написав цю замітку. Виходить «Батьківщина» хоче використати мене і таких як я для того, щоб скинути Порошенка і за рахунок дострокових виборів прийти до влади.

Поки я писав цю замітку, мені подзвонив мій бойовий товариш «Багіра», який зараз у відпустці в Чернігові. І знаєте, що він мені сказав? Що йому зателефонувала його родичка і запропонувала те ж саме, що запропонував мені мій знайомий з «Батьківщини». Щоправда гроші пропонують від «Опозиційного блоку»!!

Не знаю, чи то «Шатун» в дії, чи то мене хочуть як латексний виріб використати для власного політичного реваншу, але знаю точно – МИ ГОТОВІ ЗАХИСТИТИ УКРАЇНУ І ВІД ЗОВНІШНЬОГО І ВІД ВНУТРІШНЬОГО ВОРОГА!!!