18 April 2024, 10:57 Житомир: °C
Владимир Пиньковский
...

Проблеми ЖТТУ залишаються, поглиблюються, загострюються...

        Проблеми ЖТТУ залишаються, поглиблюються, загострюються…

Обласний конкурсний комітет 04 грудня затвердив стару схему руху житомирського приміського транспорту, несподівано, немов сніг на голову впала ця звістка! Хоча, попередньо, на прохання міського голови мав врахувати та адаптувати схему маршруту міських та приміських перевізників в єдину транспортну мережу.

Виявляється, верх, як і раніш прогнозувалося фахівцями, взяв «здоровий глузд» в вигляді щедрих преференцій від приміських перевізників.

Ситуація в країні неспокійна (потаємно  ділиться один з учасників тендерного комітету), можливо нас вже розженуть, і тоді, це буде остання серйозна дотація власних кишень!

Ось так, в наш неспокійний час діють досвідчені та прагматичні люди, які вважають, що міцно вхопили «птаха щастя» не тільки за хвіст,  а, і,  за самого дзьоба!

Дивлячись на таку практично «патову» ситуацію, працівники ЖТТУ мали б відреагувати належним чином показавши «зуби» тим, хто нехтував, нехтує і буде нехтувати їхніми правами та інтересами.

Міська рада теж має вже остаточно  усвідомити класичну тезу, що:  спасіння утопаючих - діло рук самих утопаючих, і розраховувати на когось іншого, тим більше «дядю з області» просто марно!

Суд, прокуратура, апелювання до громадськості, ось той широкий набір інструментарію який, ну просто обов’язково має використати міський виконавчий комітет, власне сам міський голова та його профільний заступник.

З першим снігом Вас, панове…

Володимир Піньковський