20 April 2024, 01:32 Житомир: °C
Владимир Пиньковский
...

Все тыльки розпочинаэться...

Все тільки розпочинається…

 Ще на початку цього 13  року гарно все якось починалося, обнадійливо та перспективно. Здавалося , що країна остаточно визначилася з курсом розвитку, взяла успішну та десятиліттями апробовану модель західного суспільства  за основу. І, що не може не тішити, ця ідея, по суті,  можливо вперше за останні роки по справжньому об’єднала і Схід і Захід. Людям просто вже давно була потрібна перспектива,  і саме євроінтеграційні процеси давали надію на це. Але, як виявляється, плани наших керманичів  діаметрально відрізняються від планів українського народу в своїй переважній більшості, тому і вийшов м’яко кажучи великий конфуз.

Вперше, президент Янукович відкрито «кинув» переважну більшість українців спершу нагнувши Схід  до  Заходу, а потім навпаки…

Як я і писав в своїх попередніх публікаціях місячної давності : все тільки починається панове, програна тільки чергова битва за вступ до Євросоюзу, попереду, - ще ціла війна…

Але сьогодні хотілося б поговорити про діяльність спец підрозділу міліції «Беркут», а саме про його роль та участь у всіх цих процесах. Якби то про це написано та сказано дуже багато, але не сказано головного, це те, що саме цей підрозділ був головним учасником подій 01 грудня на Банковій та в інших місцях європейського майдану як в ролі оборонці так і в ролі провокатора.

Хочу розповісти Вам (зі слів беркутівців), як тренують цей підрозділ і чи не видно результати тактичних тренувань в діях так званих провокаторів  тітушок.

Одне з тренувань спец призначенців  по  відпрацюванню нейтралізації протестних вуличних акцій передбачає наявність повністю екіпірованих зі зброєю і амуніцією 2-3 взводів беркутівців, які по периметру утримують певний умовний об’єкт, та ще один взвод переодягнений в цивільне колег по ремеслу, які грають роль агресивних протестувальників. «Протестувальникам» в цивільному   надають палки, каміння, балончики з сльозогінним газом, інший підручний матеріал, який вони мають по справжньому  використовувати проти своїх колег, вести себе агресивно, нахраписто, так як ведуть себе справжні вуличні хулігани.

Так воно було і в Києві 01 грудня, коли перевдягнені міліціянти пробували «розхитувати» оборону своїх колег задля того, аби провести генеральну репетицію в реальних умовах та показати всьому світу: наскільки агресивне українське студентство, яке тільки те і робить що тренується або бити правоохоронців!

Думаю, що в певній мірі ефект досягнутий, картинка вийшла, частина люмпенізованого суспільства «з’їла» підготовлений продукт, але переважна більшість розуміє, що це провокація чистої води.

Сьогодні пишу це ще і тому, що вже в цю неділю 15 грудня, такі та інші штучки будуть застосовуватися в Києві в більш широкому полі з залученням проплачених  людей, в тому числі і сумнівного  способу життя з відносно лояльних регіонів країни.

Я по справжньому люблю  країну – Україну!

Але я, як і більшість людей, абсолютно не сприймаю державу Україну!

Державу, яка щоденно доводить, що людське життя та гідність для неї ніщо, і так буде до тих пір, поки самі українці не змінять власними руками власне життя та устрій, а як раз сьогодні є всі умови і передумови для  цього…

Борітесь, і поборете!

 

Володимир Піньковськийе