29 March 2024, 15:41 Житомир: °C
Владимир Пиньковский
...

Бліцкріг гер Путлера ганебно проваливсяч!

    Неприкритий шантаж, погрози, шалений брутальний тиск, введення військ в суверенну, «братську», незалежну, православну державу Україна, ось це арсенал  новітнього  наполеончика XXI- століття  на прізвище В. Путлер.

   Нічого не розумію і по цю мить, як це можна йти війною на брата-слов’янина, на християнина, на вічного сусіда та «стратегічного» партнера тільки за те, що він думає дещо інакше, а насправді, просто хоче достойнішого та пристойнішого  життя.

   Але не все так просто як може здатися на перший погляд, такі дії свідчать про те, що захоплення Криму та погрози з введенням військ на континентальну частину України це ніщо інше, як створення принципово нового майданчика для «торгів» за те, аби Україна і в подальшому була пов’язана під килимними домовленостями замість Угод.        Я веду мову про майбутнє України, а саме: можливість денонсації харківських угод, підписання асоціації з Євро спільнотою,  можливе членство в НАТО, тощо…

  Ось уже декілька років поспіль Кремль планомірно вів Україну до економічного занепаду, банкрутства, дефолту держави, і в цьому йому чудовим помічником був клептоман Янукович і Ко, які нищівно грабували державу та виводили колосальні кошти в офшори.

    Всеохоплюючі кризові явища мали привести до протистояння регіонів в Україні з подальшим розколом на 2-3 частини і чарівним словом «федералізація», яка передбачала перехід чималої части під протекторат Росії.

   Але в черговий раз за останні місяці ці плани зплутав український народ та новий уряд, який не тільки не ввів надзвичайний стан ще вчора, а і проявив та проявляє від Сходу до Заходу небувалу витримку, толерантність, та відсутність такого очікуваного gerPutlerom потоку крові, військового спротиву в Криму та не підтримку  таких дій численного  російськомовного населення України.

  На разі очільник Кремля терпить чергову особисту поразку, переживає величезне душевне розчарування, адже вся державна та пропагандистська машина давно налаштована  що  будуть показувати на весь світ, як сміливо російськими «миротворцями» придушується «фашистсько – бандерівський» заколот та отримуються слова щирої вдячності жителями Криму та Сходу рассейськім асвабадітєлям…

 І ще, про те, що зірвало і завжди зірве плани новоявлений імператорів 21 століття: нечувана та одностайна підтримка світової спільноти, вже сміливо констатую – свідомий опір сформованої  української нації, і головне, що не змогли передбачити в Москві, - це небачений героїзм українського народу.

Саме їх героїзму, самовідданості, завдяки ціни сотень життів вдалося зірвати цей підступний план по загарбанню та анексії держави з назвою Україна.

Без цієї самовідданої боротьби не на життя, а на смерть, цього успіху не було б. Тільки завдяки тому, що люди вистояли, не здалися, підтримали Майдан і грошима, і продуктами і особистою участю, вдалося не допустити ще більш кровавої бійні де мали загинути тисячі і тисячі патріотичних українців, яка була запланована Януковичем під тиском новітнього фюрера  гер  Путлера.

Хоча небезпека ще не минула, хоча кримською землею ще розгулюють російські військові, сам кремлівський  карлик ще не відмовився остаточно від плану по розділу України, але на мою думку ситуація переходить до переговорного процесу в якому будуть задіяні не тільки основні діючі персони, а і основні світові гравці, а це вже, як то кажуть в Одесі, дві різні справи.                                                                                                                                                                                                                                                 Володимир Піньковський