25 April 2024, 00:11 Житомир: °C
Борислав Розенблат
Народний депутат України

Моя біографія

 Я народився 25 травня 1969 року у родині службовців. Вважаю себе українцем, бо це моя батьківщина. Тут жили і були поховані мої предки.

Громадянин України. Маю вищу освіту.
Протягом життя постійно навчаюсь. Спершу – у Житомирському автомобільно-шляховому технікумі за спеціальністю «Будівництво та експлуатація автомобільних шляхів». З 1988 до 1992 рік навчався у Камишинському вищому військово-будівельному училищі за спеціальністю «Командне будівництво будівель та споруд» та здобув кваліфікацію інженера з будівництва. Зараз продовжую навчання у бізнес-школі Національного університету «Києво-Могилянська академія», здобуваючи ступінь магістра з бізнес-адміністрування (MBA).
 
Я переконаний, що починати будь-які зміни на краще кожен повинен з себе. Україна вже зробила перші кроки на шляху до реформування у розвинену державу. Проте, щоб бути конкурентоспроможними, ми повинні не лінуватись та постійно підвищувати власний рівень знань і вмінь. Лише та людина зможе вивести своє майбутнє на якісно новий рівень, яка постійно навчається і працює над собою. 
 
Свою трудову діяльність розпочав у 18 років працівником у Житомирському районно-дорожньому ремонтно-будівельному управлінні. Згодом працював техніком у Житомирському відділі «Укрремшляхпроекту». 
 
У 1992–1994 роках служив у Збройних силах України командиром аеродромної роти у смт Озерне Житомирського району. Маю військове звання – капітан запасу.
Одружений, маю трьох дітей.
 
У 1994 році разом із батьком заснували компанію «Фаворит», яку успішно очолюю до цього часу. 
 
Як підприємець та громадський діяч я хочу, щоб Україна стала процвітаючою державою; щоб ми мали модернізовану відповідно до світових стандартів економіку; щоб люди отримували якісне соціальне забезпечення та заробітну плату, еквівалентну європейській. Як людина, яка багато років робить соціально-відповідальний бізнес, я розумію, що бути по-справжньому багатим у бідній державі неможливо. 
 
Я підтримую програму дій нашого Президента Петра Порошенка і як депутат Верховної Ради зроблю усе, щоб Україна якнайшвидше пройшла усі етапи трансформації на шляху до розвиненої європейської держави. Переконаний, що людям, які ціною власного життя і здоров’я відстояли своє гідне майбутнє на Майдані, під силу створити вільну й процвітаючу державу. Лише міцна держава, дружня до кожного громадянина, допоможе нам вирішити більшість сьогоднішніх проблем, у тому числі – повернути Крим та завершити війну на Сході.
 
Після всього, що сталося, ми не маємо права змиритися з корупцією та брехнею. Нам потрібна економічно сильна країна. Ми або змінимось, або зникнемо.