19 April 2024, 06:20 Житомир: °C
Борислав Розенблат
Народний депутат України

Чому я йду в народні депутати

 

 
Як депутат Верховної Ради я братиму активну участь у зміні нашого законодавства і проведенні необхідних на сьогодні реформ. В Україні повинні панувати Закон і Справедливість – тільки тоді ми зможемо жити так, як наші сусіди – європейські країни. Для цього нам потрібно подолати корупцію. Закони повинні виконуватися усіма громадянами держави незалежно від посади, соціального статусу та матеріальних статків.
Я підтримую політику нашого Президента Петра Порошенка і як депутат Верховної Ради зроблю усе, щоб Україна пройшла всі етапи трансформації на шляху до розвинутої європейської держави. Я переконаний, що людям, які ціною власного життя і здоров’я відстояли своє європейське майбутнє, під силу створити вільну й процвітаючу державу.
Як підприємець я хочу, щоб наша економіка за короткий термін була модернізована відповідно до європейських стандартів, щоб люди отримували заробітну плату, еквівалентну європейській, і якісне соціальне забезпечення.
Я маю успішний досвід підприємництва – він допоможе мені зробити свій внесок у побудову ефективної економіки, бо те, що існувало 23 роки – це репресивний апарат, створений для зручності чиновників, а не для людей. Українські підприємства повинні стати конкурентоспроможними, щоб постачати продукцію на світові ринки. Українці – з діда-прадіда працьовитий народ, в якого є родючі землі й хороші кліматичні умови, тому Україна має всі необхідні ресурси, щоб стати успішною.
Питання надзвичайної важливості – реформування Збройних сил України. Я підтримую нашу армію в міру сил – вільні від бізнесу гроші зараз йдуть на АТО. Однак насправді це неправильно. Якщо волонтери і надалі будуть забезпечувати армію, міністерство оборони не реформується ніколи. 
Підготовка професійних військових кадрів, спрямування коштів на сучасне обладнання, оптимізація логістики – це не менш важливі завдання, ніж вступ України до ЄС та НАТО. Ми самі повинні дбати про власну боєздатність та безпеку. Українські військові, які отримали поранення в АТО, не повинні стояти з простягнутою рукою. Держава зобов’язана надати необхідне соціальне забезпечення, зокрема медичне, тим людям, які відстоюють нашу територіальну цілісність, державний суверенітет та національну гідність.