29 March 2024, 07:35 Житомир: °C
Борислав Розенблат
Народний депутат України

Я – частка моєї країни.
 
Двадцять років я займаюсь організацією виробництва. В моєму спадку налагоджене виробництво молочної та сільськогосподарської продукції, будівництво житла європейського рівня. Кожного дня я своїми відносно маленькими справами працюю на спільне благо вітчизни. Це неймовірне відчуття, коли розумієш, що змінюєш життя людей на краще. Але найголовніше – це довіра з боку моїх знайомих та незнайомих житомирян, друзів, колег, близьких. Я впевнений в тій продукції, яку виробляю. Несу відповідальність за тисячний колектив.
Мій найголовніший результат – це саме ця довіра та визнання моєї роботи. Коли я озираюсь на свій шлях, то розумію що мої результати це лише невеличка частка в великій картині нашої спільної Батьківщини. І я задаю собі запитання, що я можу зробити ще?
Я сплачую усі податки згідно законодавства України, не йду на корупційні схеми, на хабарі. Втрачаю, але борюсь з податковими та контролюючими органами – тому що впевнений, хабарі тоді не беруть, коли їх не дають. Я закликаю людей жити чесно та щиро, бо я почав з себе.
Коли я дізнався про те, що в Києві жорстоко розігнали студентів, я зрозумів – прийшов час відстоювати свої права, правду та честь. Або ми боремося за майбутнє, або будемо жити в державі, де життя людини нічого не варте.
Я стояв на Майдані і розумів, що потрібно змінювати країну. Ми були разом з Автомайданом, з ДемАльянсом та іншими активістами біля Верховної Ради, коли там приймали закон про люстрацію. Він був прийнятий незважаючи на спротив старого складу парламенту.
Я дуже радий, що Президент його підписав. Тепер справа за нами. Ми будемо все робити, щоб жоден корупціонер не мав права стати частиною української влади.
Бо поки наші військові відстоюють Україну на Сході – ми повинні відстоювати Україну тут. Тому сьогодні практично всі свої вільні кошти я витрачаю на підтримку армії. Це мій обов’язок. 
Я вірю, що головні мої здобутки ще попереду, втім потребуватиму Вашої підтримки і допомоги. Час єднатись!