19 April 2024, 01:00 Житомир: °C
Роман Мусійчук
Депутат Житомирської районної ради, керівник ГО " Захист прав споживачів громадського транспорту".

Нові схеми маршрутів. Маршрути № 41 "Площа Миру - Полісся" та № 42 "г/к Восход - Дитяча лікарня"

Продовжую Вас, шановна громадо ознайомлювати з новою майбутньою транспортною реформою, яка незабаром відбудеться в нашому місті. Сьогодні, Вашій увазі пропоную два автобусних маршрути.

Маршрут № 41 "Площа Миру - Полісся"
Тож розпочинатиме свій рух вищевказаний маршрут з площі Миру що на Максютова далі рухатиметься по вул. Миру до перехрестя пр. Миру та далі по вул. Червоноармійській звідти по вул Сосновій далі по вул. Барашівській - вул Дубравна далі по вул. Г. Пожежних - вул. Якіра - вул. Грушевського до вул. Східної ( І.Мазепи) - вул. Київська - вул. Київське шоссе та кінцева Полісся. В такій же послідовності і у зворотньому напрямку.


Машрут № 42 "г/к Восход - Дитяча лікарня" ( замість маршруту № 40 "г/к Восход - Малікова - його ліквідують)
Розпочинатиме роботу маршрут з г/к Восход далі по вул. Якова Зайка до вул. Київське шоссе потім по вул. Київській до вул. Східна ( вул І.Мазепи) вул. М.Грушевського до пл. Перемоги - майдан Соборний - вул. Леха Качинського - вул. А.Щастного далі по вул Фещенка Чопівського - Діагностичний центр - вул. Лермонтовська - вул. Ф.Чопівського - вул.Шевченка - вул. В.Бердичівська вул. Жуйко - Сквирське шоссе - Станішівка дитяча лікарня. В тій же послідовності і у зворотньому напрямку.

Тож свої побажання та зауваження залишаймо в коментарях, звісно якщо вони у Вас є звісно))