25 April 2024, 07:57 Житомир: °C
Роман Мусійчук
Депутат Житомирської районної ради, керівник ГО " Захист прав споживачів громадського транспорту".

Відповідь на петицію щодо скасування автобусного маршруту № 3 "Богунія - Корбутівка"

"Після скасування міського автобусного маршруту № 3 «Богунія – Корбутівка», тролейбусний маршрут № 5-А «Богунія – Гідропарк» став економічно ефективнішим для комунального підприємства."
Варто зазначити та ще раз наголосити що не люди створені під ТТУ, а ТТУ для людей!

" метою якісного забезпечення перевезення пасажирів районів Богунія, Центр та Гідропарк, КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» міської ради збільшено випуск тролейбусів по маршрут № 5-А «Богунія – Гідропарк» до 8 одиниць, що забезпечує інтервал руху до 12 хвилин у години пік." Про яку якість може йти мова, коли забезпечується інтервал тільки у години пік? А якщо не пік? Який тоді інтервал? Де та якість коли тролейбуси при -3 стають?, де та якість коли в тролейбусі тиче з криши завіває вітер ? Зато є вай - фай - і це якість? Ви називаєте збільшенням доходів на тролейбусному маршруті 5А, та кількості транспорту в той час щоб забезпечити пікову навантаженість знімаєте з інших тролейбусних маршрутів на цей 5А? Це якість і перемога? А де ви транспорт візьмите на лінію на Малікова? Звідки знімати будете щоб там забезпечити?

Після скасування міського автобусного маршруту № 3 «Богунія – Корбутівка», тролейбусний маршрут № 5-А «Богунія – Гідропарк» став економічно ефективнішим для комунального підприємства" покажіть розрахунки та витрати після скасування, а не банальні відписки відписуєте.

 

"..Слід також зазначити, що при збільшенні кількості транспортних засобів на міських автобусних маршрутах негативно відбивається на вартості проїзду, а саме призводить до зменшення пасажиропотоку і, як наслідок, зростання вартості проїзду"

Ви пане говорите про здорожчання проїзду, то кажіть людям прямо - з нового року ви його піднімите все одно!

"Також, враховуючи перенасиченість центральних вулиць міським та приміським автотранспортом, головним завданням на сьогодні є не впровадження нових маршрутів та додаткових графіків руху, а навпаки їх скорочення для надання пріоритетності роботи міському електротранспорту та зменшення дублювання схем його руху по центральним вулицям міста." - варто зазначити, мова в петиції не про впровадження нового маршруту чи додаткових графіків руху, а відновлення роботи через новий конкурс автобусного маршруту!! Має бути альтернатива для пасажирів Тролейбус - маршрутне таксі .

 

Одним словом, не ліпіть з гімна пулю!!!