28 March 2024, 11:50 Житомир: °C
Роман Мусійчук
Депутат Житомирської районної ради, керівник ГО " Захист прав споживачів громадського транспорту".

22 лютого 2014 року "Лєгітімний" позбувся статусу Президента. Що змінилося?

 

 

22 лютого 2014 року "Лєгітімний" позбувся статусу Президента. Що змінилося? Прям "Зірковий шлях"

Епізод I "Народження Легенди. Час жити по - новому"

Прийшла нова влада. Ми обрали Президента за принципом "кращого з гірших". На той час, нам так здавалося... Люди повірили у безвізовий режим з Європою, закінчення АТО за дві години, у повернення курсу долара та кожному військовому 1000 грн в день і багато іншого. Отак от, солодкими обіцянками олігарх Порошенко всівся в трон. Логіки немає, одного олігарка скинули - іншого всадили в трон".

Епізод II "Партія БПП. Час єднатися."

До складу пропрезидентської сили увійшло чимало бувших людей Януковича. Але ми ще вірили Олексійовичу та голосували за його партію.Не дарамне гасло було "Час єднатися". Отже обєдналися.

Епізод III "Альтернативи нема. Мінські домовленності"

Всі чекали на блискавичне АТО, закінчення війни. Натомість влада після декількох страшних котлів, де загинули сотні військових та добровольців йде на Мінські домовленності, в ході яких нам обіцяють припинення вогню та лінію розмежування. Потім був Мінськ - 2. В результаті, впродовж всього часу майже кожного дня в конфлікті гинуть українські військовослужбовці, кількість жерт перейшло в суху статистику. Європа стурбована, Америка - занепокоєна. Порошенко - Альтернативи Мінську нема.

Епізод IV "Тарифи"

Українцям обіцяли безвіз та европейське життя - натомість ми отримали європейські ціни на все, та європейську ціну на комуналку. Рівень зарплат та пенсії - залишився українському рівні, але менше ніж у Африці.

Епізод V "Реформи"

Почлися "грандіозні" реформи на чолі з іноземними спеціалістами в якості міністрів. Українців на такі посади не знайшлося. Прийшли Яреськи, Ебоноїдзе, Саакашвілі, Квиташвили, Абрамовичуси. Україна перетворилася на біржу праці для іноземців. Варто зазначити реформи провалилися, іноземці поїхали, відповідальності ніхто не поніс. Одна "реформа" працює, так це реформа "поліції".

Епізод VI "Блокада Донбасу"

Добровольці на чолі з нардепами розпочали блокаду залізничних колій. Виявилося, що уряд України три роки війни торгує з окупантом, заробляють гроші на крові. В той час, як зростання тарифів на комунальні послуги населенню пояснювали закупівлею вугілля за схемою Роттердам +. Розвели людей як котят.

Епізод VII "Майдан. 3 річниця"

Прийшли до того з чого розпочали. Революція Гідності. Металеві паркани, металошукачі, перекриття вулиць. І саме головне тисячі добре екіпірованих поліцейських та нацгвардійців - вірних підданих державної машини. Варто зазначити що вони в рази краще екіпіровані, аніж військові на фронті, які боронять державу.

То що ми здобули?