28 March 2024, 15:47 Житомир: °C
Олександр Шевчук
Лідер Громадського об’єднання «Живи Житомиром»

Як жити краще?

Журналісти, громадські активісти, підприємці й студенти пліч-о-пліч боролися за європейські цінності та краще майбутнє для України. Але що ми отримали як наслідок? Війну, урядову кризу та розквіт корупції? 
Ми повірили гучним лозунгам, яскравим словам "реформи" та "люстрація". Але треба не говорити, а діяти! Кожен може змінювати Житомир на краще! 
Якщо вас не влаштовує стан доріг - пишіть колективні звернення до міської ради, аби міський голова знав про проблеми міста. Якщо ліфт у будинку щораз не працює - вимагайте від ЖЕКу ремонту. Якщо вам відомо про факти корупції повідомте спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції, тоді корупціонер буде покараний.
Один в полі не воїн, треба не боятися говорити про проблеми, треба організовувати громаду, піднімати її від сну та боротися з бездіяннями чиновників. 
Ми закликаємо небайдужих українців об'єднуватися на базі платформи "Народного контролю", щоб зламати стару систему. Разом ми зможемо змінити країну. 
Ми йдемо на вибори, щоб була реальна можливість викорінити корупційне зло, слідкувати за роботою органів самоврядування, тримати руку на пульсі у місцевих депутатів. 
Ми не ховаємось за гарними лозунгами, ми працюємо!