28 March 2024, 17:56 Житомир: °C
Олександр Шевчук
Лідер Громадського об’єднання «Живи Житомиром»

НЕгромадські слухання по-житомирськи

11 серпня у сесійній залі облради житомиряни прийшли на громадські обговорення щодо призначення Максима Глушаниці на посаду керівника Держгеокадастру. Претендентом є помічник нардепа Борислава Розенблата.

До Глушаниці у громади було багато запитань, дехто не задоволений кандидатом, хтось дає йому шанс реалізувати свої плани. Претендент обіцяє розібратися із проблемними питаннями області, виділити землю атошникам. Загалом обіцяє гарно.

Професіонал він у свій справі чи ні - не відомо. Освіта в нього економічна, закінчив ЖНАЕУ. За його словами, конкурс пройшов чесно. Проте на конкретні фахові запитання відповідати відмовся. Більшість не підтримала кандидатуру Глушаниці на дану посаду. На жаль, малоймовірно, що інформація про це до голови ОДА дійде у повному обсязі. 

Теперішня влада знахабніла до того, що проводить громадські слухання, на яких навіть секретаря немає. Ніхто не фіксував конструктивні зауваження виступаючих. Тобто влада вирішила провести виставу: нехай люди собі кричать, а ми зробимо по-своєму. Коли вже вирішили дати посаду очільника Держгеокадастру помічникові Розенбалата, то так воно й станеться. Як можна анонсувати громадські слухання, закликати сотні житомирян, а перед камерами провести фарс?