20 April 2024, 18:04 Житомир: °C
Cвітлана Пахольчук
Голова Житомирського обласного осередку "Громадський рух "Народний контроль"

«Народний контроль» оголосив кандидатів у мери

Партія «Громадський рух «Народний контроль»  на своєму з`їзді оголосила список кандидатів у міські голови на прийдешніх місцевих виборах 25 жовтня.

Кандидатом у мери Львова буде народний депутат України, лідер партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов. Також стали відомі імена кандидатів на посади міських голів від партії й у кількох інших обласних центрах: у Вінниці – Володимир Воловодюк, у Житомирі – Світлана Пахольчук, в Івано-Франківську – Андрій Корнієнко, у Кіровограді – Сергій Михальонок, у Луцьку – Павло Данильчук, у Тернополі – Володимир Бліхар, у Харкові – Анатолій Родзінський, у Хмельницькому – Микола Мельник, у Черкасах – Олександр Піньковський, у Чернівцях – Василь Гошовський.

Також «Народний контроль» висуватиме кандидатів у мери й в інших містах. Зокрема  у Дніпродзержинську (Дніпропетровська обл.) – Андрій Нестеренко, у Коломиї (Івано-Франківська обл.) – Геннадій Романюк, у Косові (Івано-Франківська обл.)– Володимир Зузяк, у Бурштині (Івано-Франківська обл.)– Ярослав Корда, у Світловодську (Кіровоградська обл.) – Андрій Москаленко, в Ульяновську (Кіровоградська обл.) – Василь Каліцун, в Старокостянтинові (Хмельницька обл.) – Оксана Корнійчук, у Червонограді (Львівська обл.) – Наталя Луговська.

Також боротимуться за крісло міського голови представники від партії «Громадський рух «Народний контроль» у Винниках, Пустомитах, Трускавці, Яворові, Перемишлянах, Бібрці, Радехові, Турці, Дрогобичі і Стрию на Львівщині.

Нагадаємо, у липні партія «Громадський  рух «Народний контроль» заявила про намір брати участь на найближчих місцевих виборах.