23 April 2024, 23:13 Житомир: °C
Сергій Ткачук
Громадський активіст.

ЗА ЩО ДУША БОЛИТЬ ТА СЕРЦЕ ПЛАЧЕ...

   Колись, в кінці 2013 року, сказав, що Майдан (його ще не називали Революцією Гідності) це Революція 1905 року, нажаль, я не помилився. Через два роки видно, новітні провокатори, нащадки попа Гапона, знову, ввівши в оману народ – отримали свої дивіденди, на людській крові прийшовши до влади.

  З народу зробили населення, сіру біомасу, позбавлену відчуття справедливості та покаяння за власну бездіяльність! Так і не буває колективного покаяння, бо натовп завжди правий своєю безапеляційною арифметичною правотою, то і всяка нечисть намагається сховатися у людському стаді. Дурних обманули, жадібних купили, сміливих в АТО, або за грати, а підлі – язик собі в дупу і дивляться, що буде далі, щоб сірою масою підтримати майбутнього переможця… Таких більше 80%, а інші 20% оголошені владою п’ятою колоною, посібниками Кремля, радикалами-відморозками…. Чи вперше? Патріоти, люди, які пожертвували свої життя та долі для досягнення високої мети, для побудови НОВОЇ УКРАЇНИ, раптом помічають у себе під боком паралельну реальність, зовсім іншу державу – населену біомасою, бездушну, егоцентричну. Державу, для населення якої, все пережите за останніх два роки нічого не значить. Державу, яка живе собі по-старому, не звертаючи уваги на чужі сльози, горе, кров, подвиги та страждання…

  Демонструючи народу, що людей вкотре ошукали, використали, що громадськість України – це лише глядачі (навіть не «пішаки») у глобальній геополітичній виставі, ВЛАДА ХОЧЕ ЗНИЩИТИ ВІРУ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ В У БОГА ТА СПРАВЕДЛИВІСТЬ. Але закони історії невблаганні – скоро український народ візьме владу в свої руки! Бо вони, провладні посіпаки, не врахували, що люди почали прокидатися! ХТО ВСТАНОВИВ ЗАКОНИ ТА ЇХ ВИКОНАВЦІВ? НАРОД!!! ХТО СПОСТЕРІГАВ, ЯК ЦІ ЗАКОНИ НЕ ВИКОНУЮТЬСЯ, ІГНОРОЮТЬСЯ, ПОРУШУЮТЬСЯ ТА ПЛЮНДРУЮТЬСЯ? НАРОД!!! ХТО МАЄ ПРАВО ЗАХИЩАТИ ЦІ ЗАКОНИ ТА ВИМАГАТИ ЇХ ВИКОНАННЯ, ЯКЩО СЛУГИ НАРОДУ ЦЬОГО НЕ РОБЛЯТЬ? НАРОД!!! НАРОД – ЦЕ ДЖЕРЕЛО ВЛАДИ!!! Кожна провладна потвора буде відповідати за свої злочини проти України!!!

Для чого гинули наші побратими по духу  на Майдані, на Донбасі? Що ми зоставимо для майбутніх поколінь? Що отримають наші діти та внуки? Награні урочистості з штучними масками скорботи, пам’ятні дати, під час яких можна «попіаритися» провласним негідникам та їхнім  холуям, пантеони загиблим Героям…? ЧИ ВІЛЬНУ ТА ЗАМОЖНУ КРАЇНУ, З НАЙВИЩИМ РІВНЕМ ЩАСТЯ В СВІТІ!

Нам потрібно збагнути те, що лише побудувавши систему справжніх суспільних  цінностей: ВІРА В БОГА, ЛЮБОВ ДО ЛЮДИНИ, РОДИНИ, БАТЬКІВЩИНИ, ПОВАГА ДО ПРАЦІ ТА ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, - УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД ЗМОЖЕ ЗДОБУТИ ВОЛЮ І ЩАСЛИВУ ДОЛЮ!  Ми повинні зрозуміти, що для порятунку та подальшого розвитку України  зараз найбільш необхідна ЛЮДИНА НОВОГО ТИПУ. Людина з високими рівнями духовності та інтелекту, людина яка несе в світ любов до інших, людина, яка творить і створює, яка готова пожертвувати собою заради майбутніх поколінь! У кожному із нас є всі можливості для того, щоб СТАТИ ЛЮДИНОЮ! ОСОБИ, ЯКІ ЖИВУТЬ ДЛЯ ТВАРИННОГО ЗАДОВОЛЕННЯ ВЛАСНИХ ФІЗІОЛОГІЧНИХ ПОТРЕБ, НАЗИВАТИСЯ ЛЮДИНОЮ НЕ МОЖУТЬ АПРІОРІ! БО ЛЮДИНА – ЦЕ ТОРЖЕСТВО ДУХУ! Ментальний раб завжди ненавидить вільних людей, людей вільних духом, які вирізняються яскравим світлом на тлі сірої біомаси, ненавидить чужу свободу, як ненавидить закомплексований імпотент жінок, не маючи змогу відчути щастя кохання . Ми повинні зрозуміти, що якщо кожен піклується тільки про себе і поводиться із цих власних егоїстично-фізіологічних інтересів, він руйнує врешті-решт загально-суспільний добробут.

В НИНІШНІЙ МОМЕНТ ВІД ЗУСИЛЬ КОЖНОГО УКРАЇНЦЯ ЗАЛЕЖИТЬ ДОЛЯ УКРАЇНИ, ВЦІЛОМУ, ТА ДОЛЯ ЙОГО РОДИНИ, ОКРЕМО! НАРОД – ЦЕ ДЖЕРЕЛО ВЛАДИ! МИ МАЄМО ПРАВО НА ВІЛЬНУ ТА ЩАСЛИВУ УКРАЇНСЬКУ ДЕРЖАВУ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ! УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

ДАЛІ БУДЕ!!!