28 March 2024, 16:01 Житомир: °C
Сергій Ткачук
Громадський активіст.

БІЛЬ ПО ПАМЯТІ НАШИХ ДРУЗІВ

                                                Шановні житомиряни!

 Більше трьохсот наших земляків поклали свої голови на Донбасі за нас з вами, за наше майбутнє, за наше безтурботливе життя… А ми часто забуваємо про них, про їхню звитягу, про те, що високою ціною вони, БОЖА ЧОТА (вже мабуть – полк), освятили світлом свого безсмертного подвигу  наше майбуття! То ж і маємо в самому центрі нашого міста такий сумний артефакт, Стела Героям на Соборному Майдані – чітку ілюстрацію нашого з вами відношення до ГЕРОЇВ. І в цьому, конкретному, випадку можна винити лише самих себе за ганебну байдужість, за злочинну власну неуважність, бо більшість з нас проходять чи проїжджають повз це місце майже кожного дня!

 На владу не слід все скидати, бо своєю злочинною пасивністю ми відкинули головний постулат Конституції України: НАРОД ЦЕ ДЖЕРЕЛО ВЛАДИ. В нинішній час ми повинні зрозуміти: ВІД ЗУСИЛЬ КОЖНОГО УКРАЇНЦЯ ЗАЛЕЖИТЬ ДОЛЯ УКРАЇНИ, ВЗАГАЛЬНОМУ, ТА ДОБРОБУТ ЙОГО РОДИНИ, КОНКРЕТНО. Настав час дій!

Давайте проведемо круглий стіл із залученням представників громади міста та області. Створимо організаційний комітет. Та вирішимо це питання!

Постскриптум. Вчора із своїм побратимом, Ярославом Ходаківським (хто не знає – боєць ДУК ПС, кіборг),  були біля цього постаменту. Дуже важко  було слухати свого друга та чути його БІЛЬ. БІЛЬ ПО ПАМЯТІ НАШИХ ДРУЗІВ...