24 April 2024, 16:48 Житомир: °C
Сергій Ткачук
Громадський активіст.

СИРОВАТКА ПРАВДИ

 ТИ – ШМАТОК ЛАЙНА, БИДЛО, РАБ!!! – кричать через різні канали комунікації представники влади простому українцю. ТИ ВСЕ ПРОСРАВ, ТИ ВЖЕ НІЧОГО НЕ ЗМОЖЕШ ЗМІТИТИ! ТИ ПОВИНЕН ЗМИРИТИСЬ І СТАТИ В СВОЄ СТІЙЛО! – основний «меседж» представників олігархічно-кримінального режиму до українського народу. За допомогою тотальної корупції, глобальної зради, повального продажу державних інтересів та казнокрадства, відчуття абсолютної безкарності для злочинців при владі – нам хочуть вбити в мізки ці «якорі» високооплачувані політтехнологи та специ з прикладної соціології, найняті олігархатом. Демонструючи народу, що людей вкотре ошукали, використали, що громадськість України – це лише глядачі (навіть не «пішаки») у глобальній геополітичній виставі, ВЛАДА ХОЧЕ ЗНИЩИТИ ВІРУ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ В  БОГА ТА СПРАВЕДЛИВІСТЬ.

Ворог віри, ворог роду людського, друг смерті, злодій життя, розхитувач правосуддя, джерело зла, корінь пороків, спокусник людей, зрадник народів, джерело заздрості, причина жадібності, початок розбратів, постачальник прикростей – це не характеристика пРезидента та його оточення, ЦЕ ХАРАКТЕРИСТИКА ДИЯВОЛА! Тобто, ЗАРАЗ У НАШІЙ КРАЇНІ ПРАВИТЬ БАЛ САТАНА!!!

Але вони не врахували, що люди почали прокидатися! ХТО ВСТАНОВИВ ЗАКОНИ ТА ЇХ ВИКОНАВЦІВ? НАРОД!!! ХТО СПОСТЕРІГАВ, ЯК ЦІ ЗАКОНИ НЕ ВИКОНУЮТЬСЯ, ІГНОРОЮТЬСЯ, ПОРУШУЮТЬСЯ ТА ПЛЮНДРУЮТЬСЯ? НАРОД!!! ХТО МАЄ ПРАВО ЗАХИЩАТИ ЦІ ЗАКОНИ ТА ВИМАГАТИ ЇХ ВИКОНАННЯ, ЯКЩО СЛУГИ НАРОДУ ЦЬОГО НЕ РОБЛЯТЬ? НАРОД!!! НАРОД – ЦЕ ДЖЕРЕЛО ВЛАДИ!!! Кожна провладна потвора буде відповідати за свої злочини проти України!!! МИ ОГОЛОШУЄМО ВІЙНУ ВОРОГАМ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ! Жодних компромісів, ВОЛЯ АБО СМЕРТЬ!!! Ми за те, щоб на теренах нашої неньки-України були радість, щастя і мир, але для цього потрібно йти війною проти наших ворогів, бо в нинішній ситуації лише війна дасть нам мир! І для того ЩОБ ЗАКОПАТИ СОКИРУ ВІЙНИ – ПОТРІБНО ВЗЯТИ ЇЇ В РУКИ! Лише хірургічне втручання дасть надію на щасливе майбутнє для організму нашої держави! ВСТАВАЙ! ДУМАЙ! ПОШИРЮЙ ЦЕ СЛОВО ПРАВДИ! БОРИСЬ І НЕ ЗДАВАЙСЯ!!! З НАМИ БОГ!!!