17 April 2024, 02:26 Житомир: °C
Сергій Ткачук
Громадський активіст.

Spiegel (нім. - зеркало)

   ДЕНЬ ПРОЙШОВ – І ФІГ З НИМ!!! – За таким принципом живе більшість населення держави, в якій я живу. Так – населення, а не народу, держави, а не країни… Держави, де владу захопили представники кримінально-олігархічного режиму.

  З народу зробили населення, сіру біомасу, позбавлену відчуття справедливості та покаяння за власну бездіяльність! Так і не буває колективного покаяння, бо натовп завжди правий своєю безапеляційною арифметичною правотою, то і всяка нечисть намагається сховатися у людському стаді. Дурних обманули, жадібних купили, сміливих в АТО, або за грати, а підлі – язик собі в дупу і дивляться, що буде далі, щоб сірою масою підтримати майбутнього переможця… Таких більше 80%, а інші 20% оголошені владою п’ятою колоною, посібниками Кремля, радикалами-відморозками….

  Чи вперше? Патріоти, люди, які пожертвували свої життя та долі для досягнення високої мети, для побудови НОВОЇ УКРАЇНИ, раптом помічають у себе під боком паралельну реальність, зовсім іншу державу – населену біомасою, бездушну, егоцентричну. Державу, для населення якої, все пережите за останніх два роки нічого не значить. Державу, яка живе собі по-старому, не звертаючи уваги на чужі сльози, горе, кров, подвиги та страждання…

   Ще колись «правдошукач» Бєрдяєв написав : « не в народі центр совісті, народ кричав: Розіпни його!». Більш ніж впевнений, що якщо б зараз явився нам Христос із своїм вченням, то більшості нинішнього населення до його слів було б насрати, мало того, вони казали б йому, що ще один ненормальний знайшовся, ще один воду баламутить… а влада об’явила б Ісуса екстремістом, агентом Кремля, а під час його затримання «випадково» пустила кулю в якийсь життєвоважливий орган, а ЗМІ, які до цього вимушено і спеціально ігнорували діяльність Месії, злорадно розкидували брехливі «сенсації» про «зрадника», «деструктивника»….

   Врешті-решт, грішать одні, а каються інші… ОСОБИ, ЯКІ ЖИВУТЬ ДЛЯ ТВАРИННОГО ЗАДОВОЛЕННЯ ВЛАСНИХ ФІЗІОЛОГІЧНИХ ПОТРЕБ, НАЗИВАТИСЯ ЛЮДИНОЮ НЕ МОЖУТЬ АПРІОРІ! БО ЛЮДИНА – ЦЕ ТОРЖЕСТВО ДУХУ!

  Ментальний раб завжди ненавидить вільних людей, людей вільних духом, які вирізняються яскравим світлом на тлі сірої біомаси, ненавидить чужу свободу, як ненавидить закомплексований імпотент жінок, не маючи змогу відчути щастя кохання . Ми повинні зрозуміти, що для розвитку суспільства зараз найбільш необхідна ЛЮДИНА НОВОГО ТИПУ. Людина з високими рівнями духовності та інтелекту, людина яка несе в світ любов до інших, людина, яка творить і створює, яка готова пожертвувати собою заради майбутніх поколінь! У кожному із нас є всі можливості для того, щоб СТАТИ ЛЮДИНОЮ! Від зусиль кожного українця залежить ДОЛЯ УКРАЇНИ, в цілому, та ДОБРОБУТ ЙОГО РОДИНИ, окремо! ПРОКИДАЙМОСЯ! ВСТАВАЙМО! БОРІМОСЯ ЗА НАШУ ВОЛЮ ТА КРАЩУ ДОЛЮ! ЗА ВЕЛИКУ ТА ЩАСЛИВУ УКРАЇНУ! ПОШИРЮЙ ЦЕ СЛОВО ПРАВДИ! СЛАВА УКРАЇНІ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!