23 April 2024, 21:22 Житомир: °C
Сергій Ткачук
Громадський активіст.

КУРС ТЕРАПІЇ ДЛЯ УКРАЇНИ

 Підміна владою понять, постійний потік брехні та суцільний морок злиднів – ось реалії існування більшості наших громадян. Кожна протестна чи альтернативна до влади думка, дія або акція нещадно тавруються істотами, які перебувають біля владного корита (бо людьми їх назвати вже не можна, вони безповоротно очманіли від отруйних випарів з корита), та їхніми холуями й блюдолизами. Кожного, хто знайшов сміливість виступити проти цих нечестивців, намагаються зробити «корупціонером», «рекетиром», «бандитом», «диверсантом-терористом» чи «агентом Кремля», у той же час коли пРезидент та його банда грабують Україну, нищать в котлах на Донбасі цвіт нації, назираючи російсько-українську війну терміном «АТО», коли мільйони українських родин вимушені виживати за межею бідності... У цих потвор (що перебувають біля владного корита) одна єдина ідеологія – це зелений папірець стодоларової купюри з портретом видатного масона Бенджаміна Франкліна, їх цікавить лише кількість цих папірців... Вони кожної хвилини крадуть та продають незалежність України, наше з вами життя та майбутнє наших нащадків. Кримінально-олігархічний режим хоче нас перетворити у безлику сіру масу використовуючи нагайку та подачки. Зараз останній шанс, бо далі буде набагато важче, кожна мить зволікання народу обернеться сотнями невинних жертв. Прокидайтеся та вставайте до боротьби!!! Ніхто, крім нас самих, не зробить нас щасливими та вільними людьми!

Останніх два роки я досить часто обдумував про те: як треба карати провладних нелюдів, які треба застосовувати каральні санкції по відношенню до ворогів українського народу. Поглядаючи на ретроспективу історичних процесів – бачив диявольську жорстокість червоного терору на території СРСР в 20-30х роках, моторошний Голокост у виконанні гітлерівців, бездумність революційного терору Великої Французької Революції... З іншої сторони, бачив досвід Фінляндії, Польщі, Чехословаччини...

Але, споглядаючи сьогоденні реалії в Україні, розумію, що без кровопролиття ми вже не обійдемося. Бо нам, народу України, залили вже стільки сала за шкуру, що простими люстраційними процесами та тюремними строками розплата з ворогами нашої держави вже не закінчиться. За злочини проти України нечисть повинна відповідати власним життям. Проте саме вбивство – це дуже гуманний спосіб, пропоную для ворогів української нації вибрати наші історичні види страти – посадження на палю та закопування в могилу живцем. Ці види страти застосовувалися на території України з давніх давен, також використовувалися запорозькими козаками.

 Але саме головне – це повинна бути невідворотність покарання, тоді коли, навіть у лондонському маєтку приймаючи ванну, ворог українського народу покривався холодним потом очікуючи будь-якої миті отримати кулю в скроню... у кращому для нього випадку. Я хочу, щоб вже зараз ці мерзотники не могли спокійно дихати, щоб кожного разу, закриваючи очі, бачили те, як їх будуть судити та карати за їхні злодіяння. Щоб вже зараз. коли їхні руки будуть лізти до гаманця за грошима, щоб розрахуватися за будь-що, їхні спини покривав холод від жаху від майбутньої розплати за свої злочини. НІХТО НЕ ВТЕЧЕ ВІД НАРОДНОГО ГНІВУ! ЗНАЙДЕМО ВСІХ!

Йдучи по вулицям міст, переглядаючи зміст «зомбоящика», читаючи публікації в Інтернеті, просто спілкуючись із простими людьми, у той же час згадуючи Героїв, які віддали свої життя, щоб ми жили у вільній та незалежній Україні, у мене виникає величезне бажання посадити на палі, які будуть стояти уздовж головних міст нашої держави, усіх тих покидьків, які отруюють наше з вами життя. Мене обурюють ті негідники та їхні блюдолизи, які з награною маскою скорботи, клали букети та вінки біля постаментів Героям Небесної Сотні, а у той же час знищують економічну та політичну незалежність нашої неньки-України. Ваше місце - на палях вздовж дороги!