18 April 2024, 05:28 Житомир: °C
Анатолій Вдовиченко
Експерт з природоохоронних технологій і геотехнологій Академії технологічних наук України, голова правління Спілки буровиків України, головний редактор Всеукраїнського науково-практичного журналу «БУРІННЯ», автор 120 опублікованих наукових праць.

Про нехлюйство влади.

     

       23.03.2017 року листом № 596/06 отримана відписка на наші звернення, за підписом начальника Управління промисловості і розвитку інфраструктури Житомирської ОДА Крисюком Р. А.

       Листом № 25 від 05.02.2017 року досвіченними фахівцями були надані конкретні пропозиції щодо реальних широокомасштабних заходів з розробки бурштинових родовищ і особливої ролі в цьому органів місцевого самоврядування.

       Листом № 65 від 10.03.2017 року був запропонований до обговорення  проект концепції  децентралізації і оптимізації геологорозвідувальної галузі та підкреслена  доцільність  і особлива важливість такого реформування для  Житомирської області.

       У відповіді -відписці нам наданна ефемерна інформація про  діяльність Держгеонадр України, Департаменту природних ресурсів Канади та ще багато чого такого, що і коню зрозуміло.

      Ця інформація  жодним чином не стосується діяльності Житомирської ОДА, і не має абсолютно ніякого відношення до суті питань, піднятих у зверненнях.

     Що це таке - хід конем голови ОДА  пана Гундіча, щоб ухилитись від відповідальності, чи некомпетентність того, хто підписував листа - відписку.

      І перше і друге кваліфікується як службова недбалість, а більш вдало висловитись - це є відверте нехлюйство.