18 April 2024, 16:36 Житомир: °C
Анатолій Вдовиченко
Експерт з природоохоронних технологій і геотехнологій Академії технологічних наук України, голова правління Спілки буровиків України, головний редактор Всеукраїнського науково-практичного журналу «БУРІННЯ», автор 120 опублікованих наукових праць.

Хто кришує руйнівну діяльність Держгеонадр?

     Важко уявити таке, щоб тимчасові керівники Держгеонадр (одіозні Кирилюк і Фощій), перебуваючи на пташиних правах, самостійно взяли б на себе відповідальність безпідставно відмовити у видачі ліцензій таким потужним державним підприємствам, як Укргазвидобування, Укрнафта, Східний ГЗК та інші.              

    Ще важче уявити таке, щоб керівництво цих підприємства, усвідомлюючи катастрофічні наслідки і відповідальність, допустили б ляпсус у підготовці дозвільних документів і процедурі їх проходження.

     Враховуючи такі очевидні речі можна безпомилково припустити, що Кирилюк і Фощій просто виконують злочинне замовлення свого безпосереднього керівництва, або тих, хто має владу над останніми і перебуває з ними у зговорі.

       Якщо припустити, що влада до цього не має ніякого відношення, то чому прем’єр спокійно спостерігав, як державі довгий час завдається масштабна шкода внаслідок неправомірних діянь його безпосередніх підлеглих, які навіть чхнуть жахаються без його дозволу.

       Чому винні не понесли заслуженого покарання, а навпаки їх діяння визнанні законними і навіть продовжений термін їх перебування на посадах?

      А відповідь напрошується така: влада зацікавлена в розвалі економіки і тому завжди буде потурати тим хто їм в цьому активно сприяє. 

 https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fugv.com.ua%2Fpage%2Fcerez-bezdialnist-derzavnoi-sluzbi-geologii-ta-nadr-ukraina-moze-vtratiti-3-mlrd-kub-m-gazu-na-rik-ta-bilse-28-mlrd-grn-budzetnih-kostiv&h=ATM96nESAl9FOdNVDSA-Jw0UcwxP9eM0iI5bQiVIHr4V6QfBkLuXWqsoe9FhmBcpxMn6rJmvGMm2BWHvnAx3IC9FA_ktysA-fvun1yZ2UD8WwzxSxURiuGLBsxd3WE9Maw-KMsYKFeMp80b-GCokEbNSCQwrYqQDyEgPsdlVwClHlY36kMFYjKFl6klC4wYEH8OrcOEoSuiXBYipcj4FwCAumNIyg8lJaBNKfJt5vv7gNCtt7uIyWjDeqKImgKXUOan9YrqVR7WdrQbLFK6llJ7-7jQZTtVk1lvc1WXYfep-