19 April 2024, 00:57 Житомир: °C
Евгений Демчик
Екс-заступник міського голови Житомира

Шановні житомиряни!

Перш за все, я хочу подякувати Вам за виявлену довіру та співпрацю! Я щиро вдячний виконавчому комітету та депутатам минулої каденції за надану можливість працювати на благо міста.

Це був нелегкий час з одного боку, оскільки в місті багато проблем пов’язаних і з транспортом, і з торгівлею, які ми намагались вирішувати. На жаль, значний час моєї роботи припав на підготовку до виборів, тому окрім профільних функцій, мені довелось займатись ще й комунальним господарством, архітектурою та іншими питаннями. Тому часу на вирішення транспортних проблем у місті не завжди вистачало.
Серед позитивів хотів би відзначити і, думаю, це відчули житомиряни, я намагався бути якомога відкритим як для пропозицій, так і для критики. Був гарний зворотній зв'язок. І я вважаю, що це було дуже корисним. Маю надію, що мій наступник буде так само відкритим для громади міста.

Сподіваюсь, що та транспортна реформа, яка вже була розроблена для Житомира, буде втілюватись в життя. Багато в чому це залежить від нинішньої каденції депутатів та нового керівництва міста. Сергій Іванович, працюючи на посаді першого заступника, надавав пріоритет комунальному транспорту, тобто ТТУ, займався поповненням його складу та впровадженням змін на підприємстві. Реформа, яку ми реалізовували в ТТУ, передбачала зміни при збереженні колективу. В перший день її втілення, каса підприємства перевищила 100 тис. гривень. Я прагнув до того, щоб підприємство стало самодостатнім, і хотілось би, щоб ці зміни продовжувались.

Хочу подякувати всім моїм колегам, які самовіддано працювали, в тому числі в нелегких умовах виборчої кампанії. 
Ще раз хочу всім подякувати та побажати новому депутатському корпусу та заступникам, плідної роботи та докорінних змін у нашому рідному Житомирі!