16 April 2024, 19:38 Житомир: °C
Юрій Огірчук
Політолог, начальник організаційного відділу апарату Житомирської РДА

Сергій Микитюк провів лютневу колегію райдержадміністрації

28 лютого голова Житомирської РДА Сергій Микитюк провів чергову колегію райдержадміністрації. Участь у роботі дорадчого органу взяли члени колегії, керівники структурних підрозділів РДА, керівники установ та організацій району, представники засобів масової інформації.

На порядок денний засідання виносилося п’ять питань.

Першим було розглянуто питання про підсумки роботи зі зверненнями громадян за 2017 рік та виконання в районі вимог законодавства України щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення. Далі обговорили питання про стан організації роботи з документами та здійснення контролю за їх виконанням в апараті та структурних підрозділах райдержадміністрації протягом 2017 року. З обох питань виступила начальник загального відділу апарату РДА Світлана Нечипорук.

У свою чергу начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Людмила Вакулюк довела до вдома членів колегії інформацію про виконання районної Програми надання інших пільг громадянам Житомирського району на 2017 рік та проект районної Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати та пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у районі на 2018 рік.

Окрім цього Людмила Іванівна доповіла з питання про внесення змін до Заходів щодо реалізації районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників АТО, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2016-2018 роки.

Про виконання районної Програми удосконалення мобілізаційної підготовки Житомирського району на 2015-2017 роки та проект районної Програми забезпечення мобілізаційної підготовки району на 2018 рік доповів провідний інспектор загального відділу апарату РДА Володимир Загоровський.

Додатково колегія розглянула питання про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської райдержадміністрації на 2018-2020 роки, внесене з голосу начальником управління АПР РДА Володимиром Оржехівським.

За результатами розгляду вищезазначених питань колегією прийнято відповідні рішення.