19 April 2024, 16:06 Житомир: °C
Юрій Огірчук
Політолог, начальник організаційного відділу апарату Житомирської РДА

У с. Садки Житомирського району відкрито сучасний спортивний комплекс

23 червня у с. Садки Житомирського району пройшли урочистості з нагоди відкриття сучасного спортивного комплексу «Юність». У цей же день на спортивній базі села проведено районні змагання на звання «Краще спортивне село» та обласні змагання серед сільських, селищних голів та голів ОТГ.

Привітати садківчан із знаменною подією у житті не лише села, а й усього району, та з відкриттям змагань завітали голова райдержадміністрації Сергій Микитюк, заступник голови обласної ради Максим Вілівчук, заступник голови районної ради Василь Стах, депутати районної ради, спортивні функціонери, сільські голови та голови ОТГ району.

Як підкреслив С. Микитюк, відкриття спорткомплексу у Садках є надзвичайно важливою подією, яка дасть відчутний поштовх для розвитку сільського спорту у районі. Голова райдержадміністрації висловив вдячність за проведену роботу сільському голові Михайлу Яромову, депутатському корпусу та усім небайдужим, хто долучився до реалізації цього соціально-важливого проекту.

Спортивний комплекс «Юність» складається із міні-футбольного поля зі штучним покриттям, багатофункціонального майданчика (волейбол, баскетбол, теніс) та роздягалень для спортсменів. Спорудження об’єкта було розпочато у жовтні 2017 року київською будівельною компанією «Діо-спорт». Загалом на будівельні роботи та благоустрій комплексу витрачено близько 3 млн. грн., у тому числі – 500 тис. грн. надійшло з районного бюджету.


5b31e4855ef0c.jpg

5b31e49f7e7c4.jpg

5b31e4b3a6d52.jpg

5b31e494304be.jpg