28 March 2024, 14:43 Житомир: °C
Юрій Малашевич
Громадський діяч

Привітання із Днем Конституції України!

Дорогі земляки!

Щиро вітаю вас з найважливішим державним святом – з Днем Конституції України!
За історичними мірками наш Основний Закон – зовсім молодий документ. Але корені його глибокі, як глибокими є корені українського народу. І ця глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації.
Сьогодні, у ці важкі часи Україна проходить надзвичайно важке, напевно, найтяжче за всю свою історію випробування – на єдність і територіальну цілісність. Усім нам потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця, консолідація всіх здорових сил заради однієї мети – процвітання України, як цивілізованої європейської держави. Ми всі усвідомлюємо, що демократичний розвиток ніколи не був легким, тож треба набратися терпіння та віри у те, що невдовзі ми будемо жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю називатимемо конституційно розвиненою та правовою державою.
В день цього великого для українського народу свята ми маємо пам’ятати, що тільки наші з вами спільні зусилля, небайдужість кожного громадянина стануть запорукою існування єдиної, багатої, процвітаючої та щасливої України.
Тож ще раз сердечно вітаю вас з Днем Конституції. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, відновлення миру та стабільності, злагоди й глибокої віри в гідне майбутнє рідного краю та України!

СвÑÑлина вÑд ЮÑÑÑ ÐалаÑевиÑа.