19 April 2024, 20:39 Житомир: °C
Юрій Малашевич
Громадський діяч

Черняхівська школа відзначила славний ювілей

Важливою подією для черняхівців стало святкування ювілейного 60-річчя Черняхівської загальноосвітньої школи як школи І-ІІІ ступенів та 7-річчя в статусі одинадцятирічки.

Захід проходив як загальношкільна святкова конференція «Віват, рідна школо!»17 вересня у районному будинку культури. Він став своєрідним завершальним дедлайном загального святкування, яке проходило протягом всього дня.
Важливо також відзначити, що передував вечірній конференції прекрасний парад квітів біля школи. У кожного класу були свої букети та композиції – оригінальні, креативні, складені з любов’ю.
Ця приємна урочиста подія, окрім школярів, їхніх батьків та педагогів, зібрала багато гостей, серед яких ветерани освітита випускники минулих років.
Коротко пройшлись сторінками історії навчального закладу. Історичний шлях Черняхівської школи - однієї із експериментальних шкіл України, де вперше впроваджувалось восьмирічне навчання, поповнилася ще однією яскравою сторінкою.
Працівники та учні школи підготували для присутніх святкову концертну програму із запальними танцями й піснями. Привітали ювілярів своїми виступами і дитячі колективи БДЮТ, талановиті учні музичної школи, вихованці дитячої студії розвитку Smart club та інші. Юнні таланти, які воістино вже стали майстрами сцени.
Звучало багато теплих вітальних слів, приємних спогадів, дорогих подарунків, відзнак та нагороджень.
Знаковим стало те, що відзначення дня народження навчального закладу перший раз пройшло в новому форматі.
Урочистостям передувала кропітка робота всього педагогічного колективу, – зазначила в своєму виступі директор навчального закладу Галина Шлапак.
Приємно було усвідомлювати, що сьогодні ця школа є однією з найкращих не тільки в області, але й загалом в Україні. У першу чергу це здобуток її директора Галини Шлапак, педагогічного, учнівського та батьківського колективів, а також усіх, хто допомагав і допомагає цьому навчальному закладу.

СвÑÑлина вÑд Ðовини ЧеÑнÑÑÑвÑини.

СвÑÑлина вÑд Ðовини ЧеÑнÑÑÑвÑини.

СвÑÑлина вÑд Ðовини ЧеÑнÑÑÑвÑини.

СвÑÑлина вÑд Ðовини ЧеÑнÑÑÑвÑини.

СвÑÑлина вÑд Ðовини ЧеÑнÑÑÑвÑини.

СвÑÑлина вÑд Ðовини ЧеÑнÑÑÑвÑини.

СвÑÑлина вÑд Ðовини ЧеÑнÑÑÑвÑини.