29 March 2024, 14:23 Житомир: °C
Володимир Федоренко
Голова Житомирської обласної організації Аграрної партії України

Про вибори до ОТГ 23 грудня в Житомирській області

Кінець грудня приніс житомирянам не лише снігові замети, але й нову владу у декількох районах. 23 грудня мешканці Чуднівського, Бердичівського та Ружинського районів обирали голів та депутатів у своїх об’єднаних територіальних громадах.

Представники Аграрної партії України взяли активну участь у виборах. Загалом від партії було висунуто 48 кандидатів у депутати. За попередніми підрахунками по Житомирській області ми отримали майже 8% від загальної кількості голосів, що дозволяє Аграрній партії триматися на стабільному третьому місці і бути першою позапарламентською силою у списку лідерів.

Звісно, думки виборців розділилися, але результат говорить про те, що ідеї Аграрної партії були і залишаються близькими для мешканців Житомирщини. Рівень підтримки виборцями наших кандидатів свідчить, що на місцях працюють справжні аграрії-господарники, які чують своїх громадян і працюють на благо своїх громад.

Утім, ми отримали гарний поштовх до самовдосконалення і роботи над помилками, аби впевнено крокувати до чергових перемог.

До речі, нещодавно у Києві відбулася прес-конференція "Політичні підсумки 2018 року". Провідні політичні експерти країни відзначили гарний результат Аграрної партії на виборах в ОТГ, і передбачили, що Аграрна партія України має всі шанси увійти до Верховної Ради майбутнього скликання.

Звісно, що захищати інтереси наших виборців на парламентському рівні дуже важливо. Такі принципові питання для Аграрної партії як децентралізація, земельна реформа, розвиток сільськогосподарського підприємництва тощо потребують змін на законодавчому рівні. Тому попереду на нас чекають ще більші випробування та політичні виклики.

Щиро дякую виборцям за довіру та підтримку нашої політичної сили!

Вітаю колег-однопартійців з обранням!

Разом до перемоги!