27 April 2024, 06:25 Житомир: °C
Володимир Федоренко
Голова Житомирської обласної організації Аграрної партії України

Впевнено крокуємо у 2019 рік

Щиро вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Завершується 2018 рік. Для Житомирщини він був особливим, адже приніс багато перемог і досягнень, став періодом складних перетворень на шляху до європейського майбутнього, початком втілення численних планів та задумів. Не все було бездоганно, але зміни ніколи не даються легко. Та незважаючи на це, ми рухались вперед і у багатьох важливих сферах нашого життя досягли суттєвих зрушень. І я вдячний усім, хто сприяв цим змінам.

Мир і спокій, свобода і незалежність, добробут та єдність – ось головні прагнення кожного українця.

Сьогоднішнє свято стало можливим завдяки українським військовим, які знаходяться на передовій, захищаючи від ворога свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Хай їхня міць та мужність надихає кожного з нас!

Дорогі житомиряни, співвітчизники, для кожного з нас початок Нового року – це нові плани, мрії та сподівання. Вірю в те, що новий рік принесе Україні довгоочікуваний мир та економічний розвиток. Хай у Новому році здійснюються найзаповітніші мрії! Бажаю всім міцного здоров'я, родинного тепла та затишку! Нехай наші серця будуть повними любові до ближнього, а вся наша країна живе в мирі і злагоді!

З Новим роком та Різдвом Христовим!