29 March 2024, 13:46 Житомир: °C
Володимир Федоренко
Голова Житомирської обласної організації Аграрної партії України

Страшна трагедія сталася на Житомищині: загинула 21 річна студентка


8 січня у Житомирській області сталася жахлива трагедія: загинула юна студентка. Жителька с. Рудня-Хочинська Олевського району, розпочинаючи святковий день за звичним розпорядком, не могла очікувати, що вже вночі людська байдужість стане причиною її загибелі.

Хочу висловити щирі співчуття батькам загиблої Ірини Дворецької, навіть не можна уявити, що ви пережили.

В голові самі запитання. Як у сучасному світі могло статися таке, що дитина замерзла на смерть? Невже ніхто з пасажирів не замислився - куди ж піде ця дівчина вночі, залишившись наодинці посеред поля? А якщо мав місце конфлікт із водієм через гроші, то чому ніхто не заступився за неї? Люди, що з нами? Де наша любов до ближнього, де чуйність та співчуття?

Таке могло статися з кожним, щотижня сотні студентів їдуть з Житомира додому, в різні міста і села області, на місці цієї дівчини міг опинитися будь-хто з них…

Наразі вже є декілька версій, за однією з них дівчина не мала грошей щоб розрахуватися за квиток, тому вийшла з автобуса і пішла додому по лісовій стежці, біля якої її мертвою і знайшов батько лісник 10 січня.

Україна переживає сьогодні не найкращі часи, і трагедія з Іриною Дворецькою є своєрідним маркером цього факту. Рівень життя наших громадян залишає бажати кращого, економічного прориву поки що не сталося. Але чому разом із достатком ми втрачаємо людяність? Невже жорстокість лікує душі?

Зараз ведеться досудове слідство, і маю надію, що правоохоронні органи встановлять справжню причину трагедії, та всіх винуватців буде покарано.