23 April 2024, 22:25 Житомир: °C
Володимир Федоренко
Голова Житомирської обласної організації Аграрної партії України

Коли голова громади – справжній патріот і господарник

1 лютого голова Олевської міської об’єднаної територіальної громади Олег Омельчук відзвітував перед місцевими мешканцями. Я був радий вручити цьому талановитому господарнику подяку від Аграрної партії «За вагомий внесок у розвиток територіальної громади, розбудову громадянського суспільства та становлення незалежної України». Щиро тішуся, що нарешті на моїй малій Батьківщині з’явилися люди, які розуміють: чим активніша та успішніша громада, тим заможніша держава. Країна - це не лише столиця, це кожне місто і село. І якщо тут, на місцях, люди матимуть належні умови для життя та роботу, то і вся країна розвиватиметься.

Громада є першою і, по суті, головною ланкою самоорганізації та влади громадян, основою української державності. Тому наше з вами завдання зробити так, аби мешканці громад міст і сіл реалізовували свої можливості в управлінні і бачили результати своїх рішень, аби могли відчути себе реальними господарями свого життя, зрозуміти відповідальність перед громадою, перед майбутніми поколіннями. До речі, цим успішно займається Олевська об’єднана територіальна громада протягом останніх років. І приїжджаючи сюди з робочими візитами, приємно помічати відремонтовану дорогу чи новий дитячий майданчик, бо саме з таких маленьких кроків починаються великі зміни.

Щиро вірю, що в кожному районі, кожному місті і селі Житомирщини є такі люди, яким дійсно болить майбутнє своїх населених пунктів, і які реально працюватимуть на благо громади. Аграрна партія завжди підтримуватиме їхні ініціативи.