28 March 2024, 13:49 Житомир: °C
Юрій Огірчук
Політолог, начальник організаційного відділу апарату Житомирської РДА

Вже незабаром на базі Житомирської районної лікарні буде запущено у дію комп’ютерний томограф

Як повідомлялося раніше, 14 грудня 2018 року до Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня» був доставлений комп’ютерний томограф з метою модернізаціїматеріально-технічної бази лікувального закладу для забезпечення діагностичного процесу високотехнологічним та сучасним видом обстеження та надання якісної медичної допомоги.

Станом на 27 березня 2019 року у відремонтованому приміщенні на першому поверсі поліклінічного відділення закладу завершуються роботи з монтажу та встановлення обладнання для комп’ютерної томографії, які проводить бригада фахівців.

Найближчим часом, вже у квітні, у районній лікарні буде відкрито новий структурний підрозділ та запущено у дію довгоочікуваний комунальний комп’ютерний томограф.

Придбання томографа для КНП «ЦРЛ» дасть змогу забезпечити ранню діагностику захворювань та оперативне лікування мешканців району. Використання даного обладнання дозволить покращити лікувально-діагностичний процес, пришвидшити діагностику у нетранспортабельних хворих з невідкладними станами, провести максимальний обсяг досліджень при підозрі на онкопатологію, туберкульоз, цереброваскулярні захворювання, хвороби опорно-рухового апарату тощо.