19 April 2024, 18:56 Житомир: °C
Юрій Малашевич
Громадський діяч

У ДРУГОМУ ТУРІ ЗЕЛЕНСЬКИЙ НАВ'ЯЗАВ СВОЇ ПРАВИЛА ГРИ. ЩО БУДЕ ДАЛІ І ЯКОЮ БУДЕ КОНТРВІДПОВІДЬ У ПОРОШЕНКА?

БРАВО ВОЛОДИМИРЕ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ))

ВАМ РЕСПЕКТ))

ВОЛОДИМИРУ ЗЕЛЕНСЬКОМУ ВДАЛОСЬ ПЕРШОМУ ПЕРЕХОПИТИ ІНІЦІАТИВУ, ВИВЕСТИ СВОГО КОНКУРЕНТА ЗІ ЗВИЧНИХ ЙОМУ ПРАВИЛ ГРИ ТА НАВ'ЯЗАТИ СВОЇ УМОВИ ДРУГОГО ТУРУ. ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПОЧАВ СВОЮ ГРУ ВИСТАВИВЛЯЮЧИ ПРИ ЦЬОМУ ПРЕЗИДЕНТА ПОВНИМ ІДІОТОМ, ЯКИЙ ВТРАТИВ РІВНОВАГУ, САМОВЛАДАННЯ ТА ХОЛОДНОКРОВНІСТЬ І ПОЧИНАЄ НЕ НАЖАРТ НЕРВУВАТИ.

ЗА ІРОНІЄЮ І КЛАСИКОЮ ЖАНРУ ПОП ПОВНІСТЮ ВЕДЕТЬСЯ НА ЗЕ, ПОЗАЯК ІНАКШЕ ПРОСТО НЕ МОЖЕ.

У ШТАБІ ПОРОШЕНКА НАВІТЬ НЕ ПІДОЗРЮЮТЬ, ЩО ДЕБАТИ ВЖЕ ІДУТЬ І ПОЧАЛИСЬ З АНАЛІЗІВ, А ТИХ ДЕБАТІВ, ЯКІ ПЛАНУВАЛИ ФУНКЦІОНЕРИ ПОПа ПРОСТО- НАПРОСТО НЕ ВІДБУДЕТЬСЯ.

Як тільки Порошенко погодився на "Олімпійський" одразу опинився в акторсьих руках Зеленського і не відчув, що вже зробив помилку прирікши себе на невдачу. Тролінгова пастка, яка була поставивлена на провладного кандидата успішно спрацювала, тепер справа за технікою.

З іншого боку, споглядаючи на цю циркову комедію, у який Зеленський своїм вишуканим глузуванням знущається з глави держави, на кожному кроці беручи його на кпини. Порошенка стає просто шкода. Він не очікував такого розвитку подій.

Я не думаю і не бачу того, що штаб Петра Олексійовича, якимось чином зможе змінити настрій та хід гри, а тому підозрю , що догравати прийдеться саме в цьому стилі.

Одним словом Порошенко зараз на території і у повній царині Зеленського, на якій гарант виглядає безпорадним, смішним і безпомічним. А Зеленський тут як риба у воді.

Саме тому, продовження цієї саги буде ще більш захоплюючим та інтригуючим.