29 March 2024, 03:54 Житомир: °C
Микола Череднік
Депутат Богунської районної ради м. Житомир, засновник "Інститут Розвитку Міста"

Вибори - так вибори!


Прийняв рішення балотуватися по 62 округу (м. Житомир) до Парламенту шляхом самовисування. Свою програму оприлюдню через декілька днів, а поки розпочинаю збір коштів на грошову заставу.

Для того, щоб ЦВК мене зареєструвало, крім поданих документів, необхідно внести заставу в розмірі 41 730 грн.

Це, звичайно, значна сума, але я вірю і покладаюся на людей, що зможу зібрати ці кошти.

Якщо 200 людей перерахують мені 200 грн, питання буде вирішено. 100 друзів по 400 грн - теж добре! Можна перерахувати і маленькі суми, які разом стануть однією вагомою заставою та фундаментом для мене. 5, 20, 50, 100 грн і т. д. - скільки зручно! Але це буде Ваш усвідомлений крок та справжній вплив на політику!

У тих, хто захищає інтереси олігарха або фінансово-промислової групи, гроші є, в мене - немає. Але я збираюся захищати інтереси всіх людей, а не окремих представників бізнесу чи ФПГ. Тому і маю складнощі з фінансуванням.

Картка Приватбанку 5168 7554 4065 8181.

Я не йду до когось одного взяти в нього грошей, щоб потім відробляти їх. Так простіше, піти і взяти в сумнівних людей сумнівні кошти. Немає тих грошей, які куплять мою совість. Я за іншу практику цивілізованих демократичних держав, де люди "купують", тобто підтримують матеріально, відкритих, гідних політиків, яким довіряють! Давайте робити Європу і Америку в Україні вже зараз! Прошу підтримати мене гривнею.

Кампанію збираюся вигравати з волонтерами.

Моя кампанія буде відкритою та прозорою. В першу чергу, це стосуватиметься фінансової звітності. Всі кошти, які надійдуть, буду постійно публічно та відкрито показувати тут, кожну копійку.

Також прошу долучатися до команди! Допомога потрібна не тільки матеріальна!!!

Висування у кандидати до ВРУ може не статися, якщо я не назбираю кошти на заставу. В цьому випадку зобов’язуюся повернути кожну перераховану мені гривню назад.

Мені потрібні і Ваша підтримка, і поширення цього повідомлення, і кошти, і рекомендації як нам краще перемогти, щоб оновити Верховну Раду!

p.s.

моя сторінка fb - www.facebook.com/m.cherednik

Регулярно через прямі ефіри, буду звітувати про збір коштів, кампанію та відповідати на Ваші запитання.