23 April 2024, 18:30 Житомир: °C
Юрій Малашевич
Громадський діяч

Біографія Юрія Малашевича

01.12. 1978 року народження.
Народився в смт. Черняхові Житомирської області, де й проживає в даний час
Громадянин України, українець за національністю, проживаю в Україні від народження.
Батько – Малашевич Павло Тимофійович 1948 р. н., помер в 2005 р. , працював інженером технічних засобів охорони та черговим пульту позавідомчої охорони Черняхівського РВ УМВС в Житомирській області.
Мати - Малашевич Марія Вікторівна 1955 р.н. пенсіонерка.
МАЮ ДВІ ВИЩІ ОСВІТИ:
Магістр з управління та бакалавр історії, навчався в Житомирському Державному Університеті ім. І. Франка в період 2010 - 2016 рр..
У 2016 р. на відмінно захистив кваліфікаційну (магістерську) дипломну роботу на тему: "Громадсько-державне управління освітою в умовах району" (науковий керівник: проректор ЖОІППО, доктор пед. наук О. Пастовенський, рецензор: к-т істор. наук., професор В. Плосков). В науковій роботі значну увагу зосереджено на ретроспективно-емпіричному аспекті даної проблематики. Таким чином в дослідженні було доведено історичну правомірність та еволюційну перспективність розвитку Громадсько-державного управління загальною середньою освітою на субрегіональному рівні. Як наслідок отримав рекомендацію Вченної Ради ЖДУ ім. І. Франка для вступу на аспірантуру та подальшого поглиблення і розвитку попередніх наукових досягнень
Учасник Всеукраїнських науково-практичних конференцій з питань розвитку та вдосконалення управління освітою в 2015 та 2016 рр. Автор наукових статей та публікацій: "Державно-громадське управління навчальними закладами" (Всеукраїнська науково-практична конференція «Наукові підходи в управління навчальними закладами. Житомир 2015), "Взаємодія громадськості та держави як інноваційний чинник в розв'язанні проблем управління шкільною освітою" (Всеукраїнська науково-практична конференція «Теоретико-методологічні засади професійної підготовки керівників навчалних закладів. Житомир 2016) тощо. Участь в конференціях підтверджується відповідними сертифікатами, а наукові статті увійшли до відповідних збірників статей та матеріалів конференцій.

БІОГРАФІЧНІ ВІДОМОСТІ ПРО ТРУДОВУ ТА ГРОМАДСЬКУ РОБОТУ
У 1996 р. – закінчив Черняхівську середню школу (нині Черняхівська гімназія ім. Саєнка)
1996 – 1998 рр. - служба в Збройних Силах України (Військово-Морські Сили України).
У 2005 -2006 рр.- працював охоронцем, керівником охорони ТОВ "Нива-Експо" (нині ТОВ "Аленруд").

2008 р. - охоронник ВАТ "Меліоратр".
2016-2019 рр..- кореспондент, заступник директора (редактора)
ТОВ ВПП редакція газети "Нове життя".
У 2010 та в 2015 році балотувався кандидатом в депутати до Черняхівської районної ради.
2011 - 2016 рр..- член громадської ради при Черняхівській районній державній адміністрації.
В 2016 р. – нагороджений грамотою Черняхівської райдержадміністрації та районної ради за важливий внесок в розвиток свободи слова, ЗМІ та журналістики В України.
Депутат районної ради 7 скликання (2015 - 2018). Голова профільної комісії ради з питань регламенту, депутатської етики, прав людини та правооохороних органів.
Член Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Т. Г. Шевченка, активний громадсько-політичний діяч Житомирщини, вільний публіцист, блогер, громадський активіст. Займаюсь букіністикою - придбанням та колекціонуванням рідкісних книг, історичним краєзнавством Житомирщини, зокрема розвиваю проект "Історичний календар". Виступаю та активно сприяю розвитку релігійної свободи і духовного відродження на Біблійних Християнських основах віри в Бога.
СКЛАД СІМ'Ї:
дружина - Малашевич Ірина Іванівна, 1975 р.н., громадянка України, проживаю в смт Черняхові Житомирської області. Донька - Малашевич Дарина Юріївна, 2006 р.н. Донька – Малашевич Діана Юріївна, 2015 р.н..
ел. адреса yuriy.malashevich78@ukr.net
т.м. 0982257110.