29 March 2024, 12:23 Житомир: °C
Руслан Годований
підприємець, громадській діяч

Наша ПРОпозиція - створення у Житомирській області мережі мобільних медичних лабораторій

Наразі більшість людей, особливо із віддалених сіл Житомирської області, не можуть собі дозолити поїхати і пройти обстеження в обласній лікарні, чи навіть у місцевій. Така ситуація є просто неприйнятною у 21 столітті й обласна влада повинна у найкоротші терміни забезпечити безперешкодний доступ до медичного обстеження усіх жителів.

Наша політична сила виступає за те, щоб за кошти обласного бюджету були закуплені мобільні медичні лабораторії, які зможуть якісно та оперативно проводити діагностику та різноманітні аналізи.

Зокрема, мова йде про придбання за найближчі 5 років автомобілів, оснащених сучасним обладнанням, за допомогою якого можна робити різнопланові аналізи. Такий підхід сприятиме виявленню хвороб на ранніх стадіях, а відтак їхньому легшому лікуванню. І це буде правильним прикладом того, коли не ти йдеш до медицини, а вона до тебе, щоб попередити твою хворобу.

Наша ПРОпозиція - створення у Житомирській області мережі мобільних медичних лабораторій. Тобто, реальні проєкти замість популізму та обіцянок.

Руслан Годований, кандидат у депутати до Житомирської обласної ради по 4 виборчому округу від партії «Пропозиція»

Примітка. До 4 виборчого округу Житомирської обласної ради входять: Коростишівська міська ОТГ, Харитонівська сільська ОТГ, Любарська селищна ОТГ, Новогуйвинська селищна ОТГ, Чуднівська міська ОТГ, Вільшанська сільська ОТГ, Попільнянська селищна ОТГ, Корнинська селищна ОТГ, Квітнева сільська ОТГ, Андрушківська сільська ОТГ, Брусилівська селищна ОТГ, Станишівська сільська ОТГ, Тетерівська сільська ОТГ, Волицька сільська ОТГ.

5f85496f57f01.jpg